У російському Воронєжі заявили про атаку невідомого безпілотника — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У російському Воронєжі заявили про атаку невідомого безпілотника — відео

У російському Воронєжі заявили про атаку невідомого безпілотника — відео
Джерело:  online.ua

Вдень 9 червня російське місто Воронєж ніботи атакував безпілотник. Російські ЗМІ заявляють, що він врізався у житлову багатоповерхівку від чого постраждали три людини.

Джерело: росЗМІ

Атака БПЛА у Воронежі

Російські Телеграм-канали повідомляють, що попередньо, безпілотник нібито міг летіти в сторону аеропорту.

За попередніми даними безпілотник, що врізався в будинок Воронежі, міг летіти у бік аеродрому «Балтимор». Однак, за однією з версій, він збився з курсу та врізався у житловий будинок.

Повідомляється, що дрон врізався у вікно житлового будинку на вулиці Белінського. Губернатор області заявляє про трьох поранених.

Вибух пошкодив не тільки саму багатоповерхівку, а й викликав пожежу на даху в будинку навпроти. Однак мешканцям вдалося загасити полум'я самотужки.

Також російські Телеграм-канали допускають, що крім аеродрому «Балтімор» (він за 4,5 км від місця падіння), безпілотники могли цілитися по авіаційному підприємству, яке знаходиться за 3,5 кілометра від будинку по вулиці Бєлінського.

Також він міг бути націлений на будівлю УФСБ по області — він розташований лише за 300 метрів від місця вибуху.

Атаки БПЛА в Росії

Нагадаємо, що Росію все частіше атакують невідомі безпілотники. Зокрема 30 травня Москву та околицю атакували дрони.

Російські пропагандисти повідомляли, що у Підмосков'ї збили понад десять безпілотників.

За словами місцевої влади, перші вибухи прогриміли у районі Немчинівки, Одинцово, Барвіхи, Нової Риги та інших районах Підмосков’я.

Також два БПЛА долетіли до Москви і врізалися у будинки. У РФ заявили, що збили 13 безпілотників.

В Офісі президента припустили, що безпілотники, які атакували Москву, були вироблені в одній з близьких до столичного регіону Росії областей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?