У серпні відбудеться переломний момент у війні РФ проти України — Буданов
Категорія
Україна
Дата публікації

У серпні відбудеться переломний момент у війні РФ проти України — Буданов

У серпні відбудеться переломний момент у війні РФ проти України — Буданов
Джерело:  online.ua

Як стверджує очільник ГУР Міноборони Кирило Буданов, для того, щоб вигнати окупантів з території нашої держави, українським захисникам та захисницям потрібно багато зброї. Він також прогнозує, що переломний момент у війні станеться уже в серпні.

Джерело: "УП"

ЗСУ доведеться ще довго воювати, щоб відбити усі наступи окупантів 

На переконання Буданова, активна фаза війни повинна закінчитись до кінця цього року, а вже у серпні має відбутись переломний момент. Розвідник уже відповів, що саме має відбутись в останній місяць літа 2022 року.

За його словами, саме до серпня кількість озброєння, що надають міжнародні партнери Україні, повинна стати "значимою". Главу ГУР також звертає увагу на те, що від моменту заяви про постачання зброї до її фактичного застосування проти армії РФ минає декілька етапів, які потребують часу:

  • надходження зброї в Україну;

  • опанування цієї зброї українськими військовими;

  • початок її використання.

Кирило Буданов попереджає, що необхідної кількості озброєння до серпня, на жаль, не буде. За його словами, лише в останній місяць літа вона перебуватиме у військових частинах й зможе активно використовуватись українськими захисниками та захисницями під час бойових дій.

Саме тому почнеться переламний момент. Бо зараз нам катастрофічно не вистачає важкого озброєння,– наголосив Буданов.

Як стверджує глава української розвідки, активна фаза війни повинна значно скоротитися до кінця 2022 року й "звестись майже до нуля".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?