У Шахтарі оцінили майбутню роботу нового тренера клубу
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Шахтарі оцінили майбутню роботу нового тренера клубу

У Шахтарі оцінили майбутню роботу нового тренера клубу
Джерело:  online.ua

Директор з футболу донецького клубу “Шахтар” Даріо Срна виступив з позитивним очікуванням щодо праці італійського тренера Роберто Де Дзербі над командою.

Джерело: Футбол

За словами колишнього гравця команди, він упевнений в результативності екс-керманича “Сассуоло”.

“Якщо дивитися гру “Сассуоло” - вона повністю збігається з нашою грою. Роберто Де Дзербі любить молодих футболістів, любить грати в футбол. Я впевнений, з якісним футболом у нас буде результат. І те, що він показував в “Сассуоло”, граючи на рівних з будь-якою командою в Італії, - це те, що нам потрібно”, - наголосив Срна.

Він звернув водночас увагу на інший бік особи Де Дзербі, який у звичайному житті добрий і м’який. Утім, команди він завжди тримає під тиском.

“Де Дзербі любить працювати з ранку до вечора, і я впевнений, що всі наші футболісти з ним знайдуть друге дихання, зуміють добитися наших цілей - потрапити в Лігу Чемпіонів, виграти чемпіонат України, демонструвати атакуючий і красивий футбол”, - резюмував один з директорів “Шахтаря”.

Де Дзербі у Шахтарі

Президент клубу Рінат Ахметов напередодні пояснив, що італійський тренер був єдиним кандидатом на відповідну посаду.

“Я можу сказати, що ми розглядали трьох кандидатів. Кандидат номер один – це Роберто. Кандидат номер два – це Роберто! І кандидат номер три – це Роберто. Ми хотіли саме цього фахівця, ми його отримали… Уся наша команда його рекомендувала. За великим рахунком, коли я вже ухвалив рішення запросити нового фахівця, я сказав: “Між ким ми можемо думати? Дайте мені трьох кандидатів”. І вони дали одного й сказали: “Це кандидат номер один, два і три”, - наголосив він.

Передбачається, що Де Дзербі, який напередодні прибув до Києва, працюватиме у “Шахтарі” упродовж наступних двох сезонів, до літа 2023 року. Він замінив португальця Луїша Каштру, який тренував донеччан останні сезони, однак не відзначився великими досягненнями.

Наприклад, під тренерством “Каштру” команда втратила чемпіонство в Україні, не впоралася з груповим етапом Ліги чемпіонів, а також вилетіла з Ліги Європи в ⅛ фіналу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?