У Шуфрича під час обшуків знайшли георгіївські стрічки та ордени РФ — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Шуфрича під час обшуків знайшли георгіївські стрічки та ордени РФ — фото

У Шуфрича під час обшуків знайшли георгіївські стрічки та ордени РФ — фото
Джерело:  online.ua

Під час обшуків у народного депутата Нестора Шуфрича правоохоронці знайшли безліч радянської та російської символіки, орденів та кітелі. Ба більше, нардеп виділив окрему кімнату для всіх цих "нагород".

Джерело: "Лачен пише"

Що знайшли під час обшуків у Шуфрича

Як свідчать фото, у нардепа, якого підозрюють у державній зраді, виявили георгіївські стрічки, медалі та кітелі збройних сил РФ.

До того, виявилося, що Шуфрич є ще й «полководцем перемоги» та «Ветераном збройних сил РФ».

Фото - t.me/lachentyt

Фото - t.me/lachentyt

Фото - t.me/lachentyt

Фото - t.me/lachentyt

Що відомо про затримання Шуфрича

15 вересня Служба безпеки України затримала народного депутата від забороненої партії ОПЗЖ Нестора Шуфрича. Наразі відбувається понад 50 обшуків по його справі.

Зазначається, що представник депутатської групи "Платформа за життя і мир" Нестор Шуфрич є фігурантом справи щодо російської шпигунської мережі, яку створили співробітник ФСБ РФ та колишній народний депутат України Володимир Сівкович.

За висновками слідства, Шуфрич виступав на телеканалах України та Росії з метою розповсюдження російської пропаганди та просування антиукраїнської політики.

До прикладу, у 2018 році Шуфрич заявив, що в Україні йде громадянська війна та жодної військової агресії проти України з боку Росії немає.

Це війна між українцями, це конфлікт між українцями. Ми весь час чуємо про присутність російських військових. Ми чотири роки воюємо: де полонені російські солдати? Де загиблі російські солдати? Регулярних російських військ на Донбасі немає, – сказав політик.

У 2019 році Нестор Шуфрич обраний народним депутатом від партії «Опозиційна платформа – За життя».

У 2020 році він став одним з ініціаторів подання до Конституційного Суду щодо відповідності Конституції кількох положень антикорупційного законодавства. 28 жовтня КСУ оприлюднив скандальне рішення, згідно з яким скасовується відповідальність за недостовірне декларування та саме електронне декларування. Через рішення КСУ всі справи щодо недостовірного декларування мали закрити.

Читайте також:

  • Команда Венедіктової завершила слідство щодо Медведчука та Козака.

  • РНБО відповіла, чи діють насправді санкції проти Медведчука.

  • Шуфрич вперше прокоментував ДТП за участю свого сина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?