У Сімферополі вибухнуло авто із "помічником віцепрем'єра" Запорізької області
Категорія
Україна
Дата публікації

У Сімферополі вибухнуло авто із "помічником віцепрем'єра" Запорізької області

У Сімферополі вибухнуло авто із "помічником віцепрем'єра" Запорізької області
Джерело:  online.ua

У тимчасово окупованому Сімферополі в Криму вибухнув автомобіль з так званим "помічником віцепрем'єра з економічного розвитку" окупаційної влади РФ на Запоріжжі.

Джерело: росЗМІ

У Криму вибухнула машина з окупаційним чиновником

Повідомляється, що “чиновник” Володимир Епіфанов та його секретар і охоронець отримали значні опіки.

Подія сталася на Євпаторійському шосе о четвертій годині ранку. Володимир Єпіфанов – так званий помічник віцепрем’єра з економічного розвитку Запорізької області та за сумісництвом кандидат у депутати від Єдиної Росії – їхав за кермом Ленд Крузера, коли раптом вибухнув газовий балон, встановлений на машині. Після цього чиновник уже не зміг впоратися з керуванням, і авто зупинилося, лише наїхавши на перешкоду, - пишуть місцеві Телеграм-канали.

Пропагандисти повідомляють, що в авто були його секретар і охоронець. Всі троє отримали 30% опіків голови, тулуба та рук (охоронець також отримав опік ноги). Наразі їх госпіталізували.

За словами “помічника віцепрем’єра” вибухнув газовий балон, якраз за день до цього його перевіряли на СТО в Сімферополі.

На Запоріжжі вибухнуло авто з колаборантами

Нагадаємо, що 2 червня в окупованій Михайлівці на Запоріжжі підірвали авто із чотирма колаборантами.

Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що загинув власник кафе "Гетьман", який годував окупантів.

Колаборантам і окупантам Михайлівки точно не до спокійного вечора п’ятниці. Збиралися відпочити у місцевому кафе, натомість трохи не дістались — авто з чотирма прихильниками Кремля злетіло в повітря прямо біля пункту призначення. За попередньою інформацією серед них був і бізнесмен місцевого розливу Давидюк — власник кафе "Гетьман", який гостинно годував рашистів, — говориться в повідомленні.

Російські пропагандисти повідомляють, що "підприємець" — власник авто і 3-є його пасажирів — загинули.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?