У скандальних списках Савченко знайшли нові цікаві деталі
Категорія
Події
Дата публікації

У скандальних списках Савченко знайшли нові цікаві деталі

У скандальних списках Савченко знайшли нові цікаві деталі
Джерело:  online.ua

Керівник гуманітарної пошукової місії "Чорний тюльпан" Ярослав Жилкін, коментуючи скандальні списки полонених, оприлюднені нардепом Надією Савченко, заявив, що в списках є прізвища тих, кого вдалося знайти і евакуювати ще в 2014-2015 роках.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Коротко про списки Савченко... Ми навскоси переглянули ці списки - одразу ж виявили прізвища тих, яких нашій команді вдалося знайти і евакуювати ще в 14-му і в 15-му роках... У мене все", - написав Жилкін.
Відзначимо, що спікер МЗС РФ Марія Захарова також заявила, що в списках Савченко є імена людей, чиї справи не пов'язані з ситуацією на Донбасі і мають "винятково кримінальну підоснову".
Читайте також: В Україні Савченко назвали кремлівським клоунським кошмаром
"У списках, які ми бачили, є чимало росіян, які вже давно були звільнені. Так само там були прізвища людей, чиї справи мають суто кримінальну підоснову і ніяк не пов'язані з ситуацією на Донбасі", - повідомляється на сайті російського відомства.
Нагадаємо, що в списках Савченко також значиться убитий бойовик так званої ДНР з позивним "Мародер", а також колишній мер Слов'янська Неля Штепа.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Савченко заявила, що на таємній зустрічі з ватажками так званих ДНР і ЛНР - Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким в Мінську отримала списки українських заручників, яких утримують бойовики, і пообіцяла їх опублікувати.
Цю заяву Савченко про плани оприлюднити списки полонених не підтримала СБУ, в якій пообіцяли провести з депутатом роз'яснювальну бесіду.
У соцмережах, в свою чергу, плани Савченко викликали бурхливу реакцію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?