У США чоловік викрав літак і погрожував скерувати його на будівлю
Категорія
Світ
Дата публікації

У США чоловік викрав літак і погрожував скерувати його на будівлю

У США чоловік викрав літак і погрожував скерувати його на будівлю
Джерело:  online.ua

У США чоловік викрав літак і пролетів на ньому над північною частиною Міссісіпі, погрожуючи скерувати його у будівлю супермаркету. Йому висунули звинувачення у крадіжці в особливо великих розмірах та у терористичних погрозах.

Джерело: Associated Press

У США чоловік викрав літак

Начальник поліції міста Тупело, де сталася пригода, сказав на прес-конференції, що Корі Уейн Паттерсон викрав Beechcraft King Air C90A з регіонального аеропорту Тупело, вилетів рано 3 вересня, подзвонив у 911, а потім погрожував розбити літак.

У Паттерсона не було ліцензії пілота, але він проходив інструктаж з польотів і працював у компанії Tupelo Aviation, яка заправляла літаки, що давало йому доступ до них.

З Паттерсоном вели переговори і переконали його не виконувати погрози і приземлитися в аеропорту. У нього не було досвіду приземлення, і інший пілот намагався навчити його це робити.

Літак безпечно приземлився, а порушника арештували.

Мер Тупело сказав, що сподівається, що Паттерсон «отримає необхідну допомогу» і не мав наміру завдати шкоди собі чи іншим.

Проте Паттерсон на своїй сторінці у Facebook опублікував, по суті, прощальне повідомлення приблизно о 9:30 ранку.

Вибачте всім. Ніколи не хотів нікому завдати шкоди. Я люблю своїх батьків і сестру, це не твоя вина. До побачення, – йдеться в повідомленні.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?