У США дівчина змогла врятуватися від викрадача за домогою жесту із TikTok
Категорія
Світ
Дата публікації

У США дівчина змогла врятуватися від викрадача за домогою жесту із TikTok

У США дівчина змогла врятуватися від викрадача за домогою жесту із TikTok
Джерело:  online.ua

В США поліцейським штату Кентуккі вдалося затримати 61-річного чоловіка, якого підозрюють у викраденні 16-річної дівчини з Північної Кароліни. Школярку змогли знайти після того, як вона привернула увагу водія за допомогою жесту із TikTok.

Джерело:  NBC News

Жест із TikTok врятував дівчину від викрадача

Як стверджують американські медіа, про раптове зникнення дівчинки стало відомо 2 листопада. Через два дні до служби порятунку 911 надійшов дзвінок від водія авто, який випадково помітив її на задньому сидінні сріблястої Toyota, — вона просила допомоги жестами, які зараз вкрай популярні в TikTok.

"Дівчина показувала долоню, а потім згинала великий палець і стискала її в кулак. Цей жест, вигаданий Канадським жіночим фондом минулого року, означає "насильство вдома", "мені потрібна допомога" і "насильство в сім'ї", - йдеться в повідомленні.

Як показати жест із TikTok:

  • підняти руку долонею до іншої людини;

  • вставити великий палець у долоню;

  • скласти пальці над великим пальцем.

Фото - Halton Police/Twitter

Журналістам досі не вдалося дізнатися, як саме зникла дівчина. Дитина лише поки розказала, що їздила з викрадачем через штати Північна Кароліна, Теннессі, Кентуккі та Огайо.

"Підозрюваному висунули звинувачення у незаконному позбавленні волі, а також зберіганні дитячої порнографії — у його телефоні знайшли знімки "неповнолітньої в сексуальній манері". Чоловіка утримують у виправному центрі округу Лорел", - пише видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?