У США обговорюють зникнення генерала РФ Дворнікова в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

У США обговорюють зникнення генерала РФ Дворнікова в Україні

У США обговорюють зникнення генерала РФ Дворнікова в Україні
Джерело:  online.ua

Впливові американські чиновники мають сумніви, що відомий російський генерал Олександр Дворніков, якого диктатор Володимир Путіни призначив керувати військами РФ в Україні, все ще відповідає за військові дії, оскільки його не бачили вже кілька тижнів.

Джерело:  New York Times

У Штатах заговорили про зникнення генерела РФ Дворнікова

Російські військові, розбиті та деморалізовані після трьох місяців війни, роблять ті ж помилки у своїй кампанії із захоплення частини східної України, які змусили їх відмовитися від бажання захопити всю країну, кажуть високопосадовці США. У той час як російські війська захоплюють територію, представник Пентагону заявив, що їхній "повільний і поступальний" темп стомив їх і що загальна бойова міць збройних сил РФ зменшилася приблизно на 20%, - пише видання.

Як уже згадувалося раніше, очільник Кремля Володимир Путін призначив нового командувача військ в Україні, генерала Олександра Дворнікова. На переконання багатьох експертів, це вкотре підтвердило той факт, що початковий військовий план офіційної Москив провалився.

Американські чиновники звертають увагу на те, що Олександр Дворніков намагався змусити розрізнені повітряні та наземні підрозділи РФ координувати свої атаки, однак останні два тижні його не бачили - у Штатах зразу ж почали обговорювати те, чи керує він досі військовими діями.

Російські пілоти також продовжують демонструвати ту ж поведінку: вони уникають ризику, як і в перші тижні війни. Росія так і не вдалося вибороти перевагу у повітрі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?