У США сталася стрілянина під час параду — 5 людей загинули
Категорія
Світ
Дата публікації

У США сталася стрілянина під час параду — 5 людей загинули

У США сталася стрілянина під час параду — 5 людей загинули
Джерело:  online.ua

4 липня у передмісті американського Чикаго сталася стрілянина - згідно з останніми даними, щонайменше 5 людей загинули та 16 осіб отримали поранення.

Джерело: Reuters

5 людей загинули внаслідок стрілянини в Чикаго

За словами американських журналістів, стрілянина сталася зранку 4 липня у місті Гайленд-Парк, яке розташоване на Північному березі Чикаго.

В результаті трагічної події під час параду до Дня незалежності загинули 5 людей та щонайменше 16 отримали поранення.

Про стан поранених під час стрілянини поки що не повідомляється. Інформація про кількість загиблих також різниться. Репортер Sun-Times бачив ковдри, покладені на три закривавлені тіла. Інші медіа пишуть про двох – п'ятьох загиблих, - йдеться в повідомленні.

Як стверджує редакція Associated Press, 19 осіб були доставлені до лікарень після стрілянини в передмісті Чикаго.

Окрім того, наголошується, що поліцейським досі не вдалося знайти людину, яка розпочала стрілянину.

Варто звернути увагу на те, що учасниками параду стали сотні учасників, частина з яких закривавлені після стрілянини. Під час заходу були присутні й діти. Стрілянина спровокувала хаос серед людей, які почали тікати з параду та залишати свої речі – коляски, велосипеди тощо.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?