У Трампа поставили крапку в питанні, чий Крим
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа поставили крапку в питанні, чий Крим

У Трампа поставили крапку в питанні, чий Крим
Джерело:  online.ua

Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер підтвердив  позицію представника США в ООН Ніккі Хейлі про те, що санкції проти Росії, введені через анексію Криму, будуть зберігатися до повернення півострова під контроль України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію брифінгу Спайсера, яка велася на сторінці Адміністрації президента США в Youtube.
"По відношенню до санкцій, я думаю, що посол Хейлі дала чітко зрозуміти нашу стурбованість з приводу російської окупації Криму. Вона говорила дуже рішуче і виразно про це", - сказав речник Білого дому.
Читайте також: Росію засмутила заяву США щодо України: в мережі веселяться
Спайсер також заявив, що йому невідомо про  призов сенатора-республіканця, голови Комітету Сенату з питань збройних сил Джона Маккейна до президента США Дональда Трампа про надання Україні оборонної летальної допомоги.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  представник Росії в ООН Віталій Чуркін почав заговорюватися, звинувачуючи Україну в загостренні на Донбасі.
У свою чергу,  український дипломат запропонував росіянину подивитися в очі молодому військовому, який загинув під Авдіївкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?