У Варшаві активісти "витягували Орбана з дупи Путіна"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Варшаві активісти "витягували Орбана з дупи Путіна"

У Варшаві активісти "витягували Орбана з дупи Путіна"
Джерело:  online.ua

5 листопада активісти організували незвичну акцію під посольством Угорщини у Варшаві з метою привернути увагу до залежності угорського прем’єра Віктора Орбана від російського диктатора Володимира Путіна.

Джерело: "Європейська правда"

У Варшаві провели незвичайну акцію під посольством Угорщини

Орбан раз за разом доводить, що є супер дружбаном. Дружбаном Путіна, - йдеться в анонсі події на Facebook.

Варто звернути увагу на те, що організатором акції виступає "Євромайдан Варшава", який усупереч тезам Орбана наполягає, що не європейські санкції знищують Угорщину, а залежність угорського уряду від путінського режиму.

Окрім того, зазначається, що активісти принесли під угорське посольство ляльку російського диктатора, у якої з дупи виглядає фігура Орбана. Учасники акції разом звільнили "Орбана" з його "полону".

Фото - відкриті джерела

Прямо зараз під посольством Угорщини у Варшаві я з іншими активістами намагаюсь витягти Орбана, який застряг у дупі путіна. Вірю, що коли прем’єр Угорщини подивиться на світ з іншої перспективи, то зможе нарешті побачити, що росія - це країна-терорист, що її газ не лише страшенно смердючий, а ще й смертоносний, і що саме через цю країну та її політику у світі зараз відбувається економічна криза - прокоментувала акцію протесту лідерка ініціативи "Євромайдан-Варшава" Наталія Панченко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?