У Зеленського поскаржилися на тиск з боку Ахметова
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського поскаржилися на тиск з боку Ахметова

У Зеленського поскаржилися на тиск з боку Ахметова
Джерело:  online.ua

Віцепрем'єр-міністерка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила, що український оліграх Рінат Ахметов кинув відкритий виклик президенту країни Володимиру Зеленському, а в його особі – всій державі.

Джерело: ефір програми "Свобода слова"

Верещук заявила про тиск Ахметова на команду Зеленського

Є обставина, яка відрізняє ситуацію за сукупністю факторів – російської агресії, енергетичної кризи, і маємо третю обставину, яка, я вважаю, за 30 років вперше у нас з'явилася. І я мушу назвати це прізвище – Рінат Ахметов, який кинув відкритий виклик президентові Зеленському. А в його особі і українській державі,
– заявила Ірина Верещук.

Як стверджує представниця команди президента, у рамках комплексної загрози олігархат тисне на Володимира Зеленського, тисне на нашу державу, вважаючи, що цілиться в конкретних політиків, однак б'є по країні, по інвестиційному клімату, по всій державності.

Я двічі за останній тиждень була на Донеччині і Луганщині. Люди, які в місті Щастя, бояться, що в бажанні вдарити президента Зеленського, пан Ахметов зупинить ТЕС, залишивши людей без тепла і без роботи,– розповіла політикиня.

Ірина Верещук також зазначила, що таку політику Ріната Ахметова не можна назвати мудрою.

Що відомо про держпереворот, який планували в Україні

Як уже згадувалося раніше, 26 листопада глава держави Володимир Зеленський неочікувано для всіх заявив, що Кремль спільно з деякими громадянами України намагаються влаштувати державний переворот в Україні. Ба більше, вони хочуть втягнути Ахметова у свої плани зі зміни влади. За словами самого Ахметова, озвучені Зеленським дані є "суцільною брехнею", а він виступає за демократичну та цілісну Україну з Кримом і Донбасом.

Згодом журналіст американського медіапроєкту Buzzfeed News Крістофер Міллер вирішив назвати можливих організаторів державного перевороту в Україні, про який нещодавно попередив президент Володимир Зеленський.

Як стверджує представник ЗМІ, головним "куратором" є згаданий працівник ФСБ, якого звати Василь Васильович Лаптєв. Прізвища трьох українців: Олексій Васильєв, Василь Грицак й Едуард Федосов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?