У Зеленського розкритикували зняття капелюха з головної ялинки України
Категорія
Культура
Дата публікації

У Зеленського розкритикували зняття капелюха з головної ялинки України

У Зеленського розкритикували зняття капелюха з головної ялинки України
Джерело:  online.ua

Попри те, що оргназіатори новорічних свят в українській столиці оперативно відреагували на обурення киян, які жорстко розкритикували ідею з чарівним капелюхом, і зняли прикрасу з верхівки ялинки навіть на тиждень раніше, ніж очікувалося — гучний скандал навколо новорічної красуні все одно не вщухає. Цього разу з окремим коментарем з цього приводу виступила команда українського лідера Володимира Зеленського. Так, радник глави Офісу Президента Тимофій Милованов зізнався, що не підтримує ідею зняти з головної ялинки України чарівний капелюх. Окрім того, представник ОП поскаржився на те, що складно очікувати інновацій у країні, де людей обурила навіть така новинка як капелюх. На переконання члена команди Зеленського, новорічне дерево, прикрашене чарівним капелюхом, виглядало справді красиво. Своєю думкою він поділився у Фейсбук, передає ONLINE.UA.

"Це дуже красиво. І дуже жаль, що капелюх знімуть з ялинки в Києві, бо він не сподобався людям. Складно очікувати інновацій в країні, де людям навіть не подобається така проста інновація як капелюх. Але «дорогу осіліт ідущій». Так що колись все з і новаціями буде добре", — зазначив Тимофій Милованов.

На новий допис члена команди Володимира Зеленського миттєво відреагували користувачі мережі: чимало українців підтримали позицію представника ОП, однак були й ті, хто нагадав політику, що інновації починаються не з ялинки, а з реформ в Україні.

"Інновації починаються не з декору ялинок, а з гарних університетів та непорушної власності на інтелектуальні права, яка в Україні відсутня. Вибачте за занудство); А що не так з капелюхом?!; Інновації необхідні в інших сферах, а не в відзначенні традиційних свят та дотриманні вікових символів; а мені сподобався капелюх! Чому не послухали тих, кому ця ідея справді сподобалася?!; Наше суспільство не гототове до таких стрімких змін - совок таки наклав сильний відбиток на свідомість людей; Капелюх то про Хелоуін, Різдво - це зірка. Можна залишити Різдво без цих ваших інновацій", —коментують допис Милованова українці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як ПЦУ відреагувала на головну ялинку України та чому розкритикувала її.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?