У Зеленського заблокували нардепам та чиновникам виїзд з України
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського заблокували нардепам та чиновникам виїзд з України

У Зеленського заблокували нардепам та чиновникам виїзд з України
Джерело:  online.ua

За словами представників Офісу президента, на тлі низки скандалів, пов'язаних із виїздом за кордон чиновників та нардепів нібито у відрядження, а насправді на дорогі курорти, в адміністрації президента Зеленського вирішили заблокувати виїзд за межі України чиновникам та нардепам. 

Джерело: "Українська правда"

Що відомо про заборону на виїзд для чиновників та нардепів  

Це правда, що всім депутатам і чиновникам заблокували виїзд з України. Люди втратити зв'язок з реальністю. Зараз відповідні органи будуть дуже ретельно перевіряти документи про відрядження, запрошення, дорогу і так далі. Щоб не було такого, що відрядження у Вільнюс, а люди повертаються через Хорватію, де ще тиждень затримуються. Зараз буде доопрацьовано постанову, яка регулює ці відрядження і відпустки за кордоном стосовно військових теж. Є думки про те, що особливо скандальні люди, після того, як втратять мандат, могли б отримати повістки і піти повоювати, - розповів журналістам один з представників ОП.

Що кажуть прикордонники

Напередодні з'явилася непідтверджена інформація, що "на прикордонні пости розіслали вказівку про заборону на виїзд всіх чиновників та депутатів за кордон".

Заходи прикордонного контролю й надалі відбуватимуться відповідно до норм чинного законодавства, в т.ч. і правил, які встановлені на період дії воєнного стану та прописані в постанові уряду номер 57, - повідомив журналістам речник Держприкордонної служби Андрій Демченко.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?