У ЗСУ повідомили про знищення більш ніж 9 літаків армії РФ на аеродромі у Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

У ЗСУ повідомили про знищення більш ніж 9 літаків армії РФ на аеродромі у Криму

У ЗСУ повідомили про знищення більш ніж 9 літаків армії РФ на аеродромі у Криму
Джерело:  online.ua

Згідно із представленими ЗСУ супутниковими знімками наслідків атаки на військовий аеродром армії РФ у місті Саки в окупованому Криму, було знищено набагато більше 9 ворожих літаків.

Джерело: Facebook-сторінка командування Повітряних сил ЗСУ

ЗСУ знищили велику кількість літаків армії РФ на аеродромі в Саках

У Повітряних силах зазначили, що знімки були зроблені до та після атаки.

Як бачимо там не дев'ять, а значно більше демілітаризованих російських літаків, - зазначили в ЗСУ.

Українські військові запропонували порахувати, скільки авіатехніки втратили росіяни на аеродромі "Саки" у тимчасово окупованому Криму внаслідок вибухів 9 серпня.

За словами радника керівника Офісу президента Олексія Арестовича, наразі на території анексованого РФ Криму є 5 аеродромів, які може використовувати кремлівська армія.

Арестович зазначив, що усі вони є потенційними мішенями для ЗСУ.

У Криму залишилось ще 5 військових аеродромів, на яких є авіація противника. Вони всі є потенційними мішенями, як і Чорноморський флот РФ, - зазначає радник керівника ОП.

Арестович також наголосив, що на півострові "все тільки починається". Радник глави ОП зазначив, що Україна завжди була впевнена у своїй перемозі.

І в не особливо розумних російських громадян, і "ура-патріотів" уже починають закрадатися сумніви, що війна може закінчитись не так, як їм обіцяли. І в найближчі дні у них буде дуже багато приводів у цьому переконатись, - попередив представник ОП.

Між тим, за інформацією представників Оперативного командування "Південь", протягом 10 серпня ЗСУ знищили на Херсонщині 2 командні пункти та один пункт управління армії РФ.

Відтак, у районі Новокам'янки ЗСУ завдали вогневого удару по командному пункту 126 окремої бригади берегової охорони берегових військ ВМФ РФ.

Біля Червоного Маяка нашими зусиллями 49 ворожа армія лишилася без свого пункту управління, - зазначають в ОК "Південь".

Окрім цього, українські військові в Іщенці вразили командно-спостережний пункт БТГ 76-ої десантно-штурмової дивізії, а у районі Барвінку - склад боєприпасів ворога.

Протягом 10 серпня Збройні сили України завдали 6 авіаційних ударів:

  • двічі працювали штурмовики;

  • двічі атакували бомбардувальники;

  • двічі ворога вражали гелікоптери.

За результатами відпрацювання українськими ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань, втрати ворога складають 41 загарбник, 3 гаубиці "Мста-Б", 7 одиниць броньованої та автомобільної техніки, - наголосили в ОК "Південь".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?