У ЗСУ заявили про провал та завершення наступу армії РФ в районі Донецька
Категорія
Україна
Дата публікації

У ЗСУ заявили про провал та завершення наступу армії РФ в районі Донецька

У ЗСУ заявили про провал та завершення наступу армії РФ в районі Донецька
Джерело:  online.ua

За словами речника Сил оборони Таврійського напрямку Олексія Дмитрашківського, наступ злочинної російської армії в районі Донецька через великі втрати і дефіцит боєприпасів близький до провалу. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Окупанти зазнають поразки під Донецьком 

Дмитрашківський зазначив, що у порівнянні із минулим тижнем, кількість штурмів та ворожих обстрілів в районі Донецька істотно знизилась.

Зокрема, до цього протягом доби фіксували у середньому майже 100 штурмів та приблизно 600 обстрілів, а тепер за добу російські військові злочинці здійснують щонайбільше 30 спроб штурмів.

Речник Таврійського напрямку зазначив, що підкріплення у вигляді 136 бригади ЗС РФ зазнало значних втрат у техніці та особовому складі.

Наші позиції зроблено так, що ми бачимо пересування противника, артилерія знищує техніку. Вони на куражі пішли в атаку, але 136 бригада зазнала великих втрат, - наголосив Дмитрашківський.

За його словами, росіяни потребують відновлення своїх втрат для подальших наступальних дій.
Також окупанти скаржаться на снарядний голод та встановлений ліміт, який наразі не можна перевищувати.

ЗСУ продовжать тримати оборону в Бахмуті 

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Було прийнято рішення про подальше утримання й захист міста Бахмут.

Розглянувши перебіг оборонної операції на Бахмутському напрямку, усі члени Ставки висловили спільну позицію щодо подальшого утримання й захисту міста Бахмут, -зазначили у пресслужбі голови держави.

Під час засідання було проаналізовано забезпечення озброєнням і боєприпасами наших воїнів й окремо обговорено темпи, а також обсяги надходження допомоги від партнерів союзників та їх подальший розподіл.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?