Вайт і Ф'юрі ухвалили остаточне рішення щодо їхнього поєдинку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Вайт і Ф'юрі ухвалили остаточне рішення щодо їхнього поєдинку

Вайт і Ф'юрі ухвалили остаточне рішення щодо їхнього поєдинку
Джерело:  online.ua

22 лютого офіційно стало відомо, що всесвітньо відомі боксери Ділліан Вайт та Тайсон Ф'юрі вийдуть у ринг та будуть боротися  за титул чемпіона світу за версією WBC у важкій вазі. Варто звернути увагу на те, що боксери встигли підписати контракт за кілька годин до закінчення відведеного терміну.

Джерело: Sky Sports

Вайт і Ф'юрі вирішили провести поєдинок - що відомо

Ділліан Вайт уже навіть встиг прокоментувати підписання договору. За словами боксера, він будь-коли готовий битися з Ф'юрі.

Де б вони не хотіли провести бій, коли б не хотіли провести бій, мені все одно. Я намагався зустрітися з Ф'юрі протягом тривалого часу. Я завжди був готовий битися з ним. Я просто хочу битися з ним за титул чемпіона світу зараз,– наголосив британський боксер.

Що відомо про майбутній поєдинок Вайт – Ф'юрі

Як уже згадувалося раніше, Ділліан Вайт – обов’язковий претендент на титул WBC. Після перемоги над росіянином Олександром Повєткіним боксер звернувся із пропозицією до Тайсона Ф'юрі.

Що важливо розуміти, Ф’юрі минулої осені провів перший титульний захист, достроково перемігши Деонтея Уайлдера в 11-му раунді. За словами Боба Арума, бій повинен відбутися 23 квітня у Лондоні на знаменитому стадіоні "Вемблі".

 Що важливо знати про останній конфлікт між Вайтом та Ф’юрі

Тайсон Ф’юрі доволі часто опинявся в епіцентрі різноманітних скандалів через свій гострий язик. Так, нещодавно він іронічно прокоментував рішення Ентоні Джошуа та Ділліана Вайта про відступні. Що важливо розуміти, британець не захотів брати гроші та відступати від реваншу з українським чемпіоном Олександром Усиком.

Ділліан Вайт та Ентоні Джошуа зробили все можливе, що не дати Тайсону Ф’юрі провести унікальне протистояння з українцем Олександром Усиком. "Циганського короля" це неабияк розлютило. Британець на своїй сторінці у Твіттері поширив допис ESPN, який доповнив лаконічним коментарем.

Це називається жадібність,– написав Ф’юрі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?