Учасники Євробачення від Латвії переспівали українську пісню Stefania
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Учасники Євробачення від Латвії переспівали українську пісню Stefania

Учасники Євробачення від Латвії переспівали українську пісню Stefania
Джерело:  online.ua

Гурт Citi Zēni, який цьогоріч представить Латвію на пісенному конкурсі "Євробачення-2022", зробив каверверсію на конкурсний трек Stefania гурту Kalush Orchestra від України.

Джерело: Citi Zēni на YouTube

Citi Zēni зробили кавер на Stefania 

Учасники групи повідомили, що вирішили переспівати Stefania, оскільки, по-перше, це дуже гарна пісня, а по-друге, коли колектив був у таборі, його учасники, виявляється, постійно слухали Kalush, але зрозуміли це пізніше, коли перевірили свій плейлист.

Також латвійці висловили солідарність з боротьбою України.

Сьогодні дуже важливе свято для Латвії. 4 травня - це день, коли ми повернули незалежність від Радянського Союзу. І відчувалося, як хороша справа, хороший жест. Тому що початково, коли почалась війна, ми були першими, хто звернувся із заявою до ЄМС, що це неправильно, якщо російська делегація візьме участь. Вони послухали. Кожен заслуговує на незалежність. Ми, латвійці, знаємо, як це важливо. Сьогодні Латвія святкує День відновлення незалежності Латвійської Республіки від Радянського Союзу і ми сподіваємось, що Україна незабаром знову поверне мир, - сказали учасники.

Нагадаємо, що на пісенному конкурсі в Турині і Citi Zēni, і Kalush Orchestra виступатимуть у першому півфіналі 10-го травня.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?