Удар армії РФ по Десні: під уламками знайшли тіла 87 загиблих
Категорія
Україна
Дата публікації

Удар армії РФ по Десні: під уламками знайшли тіла 87 загиблих

Удар армії РФ по Десні: під уламками знайшли тіла 87 загиблих
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський офіційно повідомив, що після авіаудару російської армії по селищу Десна в Чернігівській області 17 травня під уламками знайшли тіла 87 загиблих. Про це він розповів під час виступу на Всесвітньому економічному форумі у Давосі.

Джерело: Фейсбук-сторінка Офісу президента України

Після авіаудару РФ по Десні під уламками знайшли тіла 87 загиблих

Сьогодні ми закінчили роботи на Десні. На жаль, статистика така: сьогодні на Десні під уламками 87 жертв. 87 трупів, жертв, убитих – без цих людей уже буде майбутнє України, - наголосив Володимир Зеленський.

Дані про наслідки удару по Десні український президент озвучив, відповідаючи на запитання, яким він бачить майбутнє нашої Батьківщини.

Як Президент країни, яка воює, я думаю про сьогодення України і про те, скільки людей гине щодня, - заявив український лідер.

Нагадаємо, армія РФ завдала ракетних ударів по Десні зранку 17 травня. Того ж дня представники ДСНС заявили про 8 загиблих та 12 травмованих.

Як уже згадувалося раніше, 24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну після 8 років війни на Донбасі та окупації Криму. Солдати РФ уже 3 місяці поспіль обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають цивільних.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?