Удар по заводу в Керчі. У Повітряних Силах підтвердили ураження МРК "Аскольд"
Категорія
Україна
Дата публікації

Удар по заводу в Керчі. У Повітряних Силах підтвердили ураження МРК "Аскольд"

Микола Олещук
МРК Аскольд

4 листопада українські війська завдали успішного удару по інфраструктурі суднобудівного заводу "Залив" у Керчі, де влучили в носій крилатих ракет «Калібр».

ЗСУ уразили носій "Калібрів" у Керчі

Командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук підтвердив, що Україна завдала успішних ударів по Керчі.

Олещук додав, що що удар відбувся по інфраструктурі суднобудівного заводу "Залив" у Керчі, де "стояв один із найсучасніших кораблів ЧФ РФ – носій крилатих ракет "Калібр".

Атаку здійснено ракетою SCALP.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону повідомив, що корабель ще не встиг взяти участі у війні РФ проти України.

Корабель ще навіть не брав жодної участі у плаваннях і він проходив якісь випробувальні роботи, щоб потім вже вийти в море і воювати проти нашої держави.

Що відомо про вибухи в Керчі

Ввечері 4 листопада у Керчі прогриміли вибухи. Пізніше у СтратКомі ЗСУ підтвердили успішні удари по морській і портовій інфраструктурі суднобудівного заводу Залив.

Міноборони РФ визнало, що унаслідок ракетного удару в окупованій Керчі було пошкоджено корабель, який перебував на суднобудівному заводі.

Там додали, що їхня ППО нібито знищила 13 з 15 ракет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?