Удар РФ по Кропивницькому — є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Удар РФ по Кропивницькому — є загиблі та поранені

Удар РФ по Кропивницькому — є загиблі та поранені
Джерело:  online.ua

28 липня в результаті ракетного удару Росії по Кропивницьку, за попереднім даними, загинули 5 людей та 25 постраждали.

Джерело: голова Кіровоградської ОДА (ОВА) Андрій Райкович під час брифінгу

Удар РФ по Кропивницькому — щонайменше 5 загиблих

Є 25 поранених: 12 військових та 13 цивільних наразі в лікарні. Їхнім життям нічого не загрожує, - заявляє Андрій Райкович.

Він також уточнив, що російські ракети влучили в ангари Льотної академії та компанії "Урга". Постраждала авіаційна техніка та довколишні будівлі. Окрім того, були пошкоджені навчальні літаки та цивільний АН-26.

Що відомо про ракетні удари РФ по Україні 28 липня

28 липня в результаті удару армії Російської Федерації по Вишгородському районі Київської області постраждали щонайменше 15 людей.

Фото — telegram.org

Окрім того, наголошується, що одна людина загинула та двоє отримали поранення внаслідок удару армії РФ по селу Шестірня у Дніпропетровської області.

Також повідомляється, що зранку 28 липня загарбники завдали ударів по Миколаєву — постраждали заклади освіти і житлові будинки, відомо про одного пораненого цивільного.

Цього ж дня в результаті ударів РФ загинув працівник поліції охорони ТЕЦ у Харківській області.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?