Удари по ЧФ РФ доводять, що Путін втратив контроль у війні — Генштаб Збройних сил Британії
Категорія
Світ
Дата публікації

Удари по ЧФ РФ доводять, що Путін втратив контроль у війні — Генштаб Збройних сил Британії

Удари по ЧФ РФ доводять, що Путін втратив контроль у війні — Генштаб Збройних сил Британії
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін втратив контроль у війні проти України. Доказом цього є нещодавні удари ЗСУ по Чорноморському флоту Росії в Севастополі.

Джерело: Тоні Радакін

Як удари по Чорноморському флоту РФ вплинули на Путіна

Разом з міністром оборони Британії Грантом Шаппсом до Києва приїхав і начальник Генштабу Збройних сил Британії Тоні Радакін.

Він зазначив, що удари ЗСУ по ЧФ РФ є показником того, що Кремль ослаб і Україна зберігає ініціативу у війні.

Нещодавні удари по Чорноморському флоту є ще одним прикладом того, як Україна зберігає ініціативу. Путін втратив контроль над війною, яку він розпочав, і, як наслідок, Росія ослабла. Цей візит, разом з моїми візитами влітку, зміцнив моє переконання в тому, що Україна переможе. Велика Британія залишатиметься з ними на кожному кроці цього шляху, - сказав він.

Окрім цього, Шаппс зазначив, що Британія і надалі підтримуватиме і стоятиме пліч-о-пліч з Україною. Він зауважив, що країна підготувала десятки тисяч українських солдатів, доставила сотні тисяч боєприпасів і надала мільйони фунтів стерлінгів економічної та гуманітарної допомоги, щоб допомогти українцям повернути й відновити те, що було відібрано у них варварським вторгненням РФ.

Що відомо про удари по Криму

22 вересня близько 12.00 Сили оборони атакували штаб командування Чорноморського флоту РФ.

У Міноборони РФ заявили про збиття 5 ракет і безвісти зниклого одного окупанта внаслідок удару по штабу.

Наступного дня начальник ГУР Кирило Буданов повідомив, що загинуло щонайменше 9 осіб, поранення отримали 16 осіб, серед яких є російські генерали.

25 вересня ССО повідомили, що у результаті ураження штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі загинуло 34 офіцера, серед них командувач Чорноморського флоту РФ Віктор Соколов. Ще 105 окупантів отримали поранення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?