УЄФА розглядає можливість перенесення фіналу Ліги чемпіонів із Санкт-Петербурга
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА розглядає можливість перенесення фіналу Ліги чемпіонів із Санкт-Петербурга

УЄФА розглядає можливість перенесення фіналу Ліги чемпіонів із Санкт-Петербурга
Джерело:  online.ua

Спілка європейських футбольних асоціацій продовжує уважно слідкувати за ситуацією між Росією та Україною, а також розглядає варіант перенесення фіналу Ліги чемпіонів із Санкт-Петербурга. Що важливо розуміти, фінальний матч турніру запланували на 28 травня.

Джерело: Football London

УЄФА може перенести фіналу Ліги чемпіонів із Санкт-Петербурга

Як стверджують британські журналісти, з посиланням на своїх інсайдерів, УЄФА розглядає варіант перенесення фіналу Ліги чемпіонів із Санкт-Петербурга, якщо РФ наважиться розпочати повномасштабну війну з Україною. Як уже згадувалося раніше, проведення матчу запланували на 28 травня.

Російська редакція Metaratings.ru звернулася до УЄФА з цього питання, не вказавши, яке саме питання було поставлене союзу.

УЄФА постійно та уважно стежить за ситуацією. Наразі міняти місце проведення не планується, – заявили офіційні представники Спілки європейських футбольних асоціацій.

Не можна також не згадати про те, що УЄФА готовиа до екстреної зміни місця проведення матчу. Як відомо, минулого сезону фінал Ліги чемпіонів перенесли зі Стамбула до Порту менш ніж за місяць через коронавірусні обмеження.

Фото — facebook.com/uefa

Що відомо про можливий напад РФ на Україну

Нагадаємо, раніше британські журналісти почали стверджувати, що Байден нібито попередив союзників по НАТО, що РФ планує розпочати повномасштабний наступ на Україну у найближчі декілька днів. ЗМІ запевняли, що Росія може вдатися до нанесення масових ракетних та авіаударів.

Німецькі журналісти дізналися від своїх інсайдерів у ЦРУ, що атака може відбутися уже 16 лютого 2022 року.

Вранці 15 лютого Росія офіційно заявила про початок відведення своїх військ від кордонів України - ці дані підтвердило Міноборони РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?