Україна атакувала ракетно-зенітний полк ППО РФ у Криму. Є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Україна атакувала ракетно-зенітний полк ППО РФ у Криму. Є поранені

рзк
Джерело:  online.ua

30 жовтня українські військові атакували ракетно-зенітний полк ППО РФ у Криму. За попередніми даними, поранено 17 російських військових.

Що відомо про атаку в Криму

Як повідомляють росЗМІ, вночі 30 жовтня ракетами атакували ракетно-зенітний полк ППО РФ поблизу села Оленівка в Криму.

В результаті атаки 17 військовослужбовців поранено. Також пошкоджено 5 автомобілів, один із них не підлягає відновленню.

Українська сторона наразі не прокоментувала дану атаку.

Вибухи в Криму

Згідно з останніми даними, у ніч на 29 жовтня на тимчасово окупованому півострові ворожа протиповітряна оборона нібито змогла знищити 36 безпілотників.

Також в Євпаторії та районі в ніч на 29 жовтня також було чути політ безпілотників та постріли по них. 

Вранці 30 жовтня в окупованому Севастополі пролунали гучні залпи. Сили Чорноморського флоту нібито відбивали атаку безпілотників.

Так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв повідомив, що дим в бухті це нібито "табельне маскування", яке використовують військові. А вночі він повідомляв, що Чорноморський флот РФ стріляв по нібито українським БПЛА.

Окрім цього 13 жовтня у Севастополі чули вибухи. У мережі повідомили, що у Чорному морі підірвався малий ракетний корабель проєкту 21631 "Буян-М". Він є носієм крилатих ракет "Калібр".

СБУ разом з ВМС атакували ворожий носій крилатих ракет "Буян" та корабель "Павел Державин" в Криму. Вони зробили це за допомогою дронів "Морський малюк" з експериментальним озброєнням.

Пізніше стало відомо, що російський корабель "Павел Державин" був двічі атакований українськими військовими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?