Україна може уразити будь-яку частину Криму — Буданов
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна може уразити будь-яку частину Криму — Буданов

Україна може уразити будь-яку частину Криму — Буданов
Джерело:  online.ua

Начальник ГУР Кирило Буданов повідомив, що наразі Україна має можливості завдати удару по будь-якій точці тимчасово окупованого Криму.

Джерело: Радіо Свобода

ЗСУ можуть уразити Крим

Ми маємо здатність вразити будь-яку частину тимчасово окупованої АРК станом на зараз. Абсолютно в будь-якій точці ми можемо досягти противника, - сказав Буданов.

На його думку, без бойових дій деокупація Криму неможлива, хоча є багато різних варіантів.

Ті, хто наробив дурниць, їм краще виїхати. А тим, хто чекає, треба готуватися і робити все для допомоги, перш за все, розвідувальним органам, ну і далі, коли вже війська підуть у відкриту. Для підтримки, для створення сприятливих умов. Для того, щоб це сталося просто швидше. І найбільш безкровно, як це тільки можливо буде зробити.

ГУР підтвердило знищення у Криму російський ЗРК С-400

23 серпня у Криму пролунали вибухи поблизу села Оленівка на мисі Тарханкут. Пізніше ГУР повідомило, що у Криму було знищено російський ЗРК С-400 «Тріумф».

Вибух знищив російську зенітно-ракетну систему великого і середнього радіусу дії С-400 «Тріумф», ракети на ній та особовий склад.

Окупанти не коментували інцидент.

Вибух, який ліквідував таку "візитну картку" російських засобів ППО. І те, що вони хотіли продавати його задорого за кордон, я думаю, тепер охочих купляти подібні не дуже ефективні речі, які втім добре горять, буде значно і значно менше, — зазначив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Він додав, що таких ЗРК у росіян не дуже небагато, тому що це одна з останніх розробок.

Сьогодні справді відбувся Тріумф, але не для окупантів. Це Тріумф для України та українців, які наближають звільнення українського Криму, — підкреслив Юсов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?