Україна не пробачить: Зеленський звернувся до росіян після нового ракетного удару РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна не пробачить: Зеленський звернувся до росіян після нового ракетного удару РФ

Україна не пробачить: Зеленський звернувся до росіян після нового ракетного удару РФ
Джерело:  online.ua

31 грудня армія Російської Федерації завдала нового масованого ракетного удару по Україні. У зв'язку з цим глава держави Володимир Зеленський записав спеціальне звернення до українців, а також до росіян.

Джерело: Фейсбук-сторінка Володимира Зеленського

Зеленський записав звернення до українців та росіян 31 грудня

31 грудня... Сьогоднішній день, ця російська ракетна атака – це не підсумок року, як би цього не хотіли терористи. Це підсумок долі самої Росії. Держава-терорист не отримає прощення. А ті, хто віддає накази на такі удари, і ті, хто їх здійснює, – не отримають помилування. М'яко кажучи. Кілька хвиль ракетного удару в передноворічний день. Ракети проти народу. Саме проти народу.Це зробили нелюди, і нелюди програють. Ми це з вами знаємо. Терористам цього не змінити, - підкреслив президент.

Окрім того, Володимир Зеленський вирішив також звернутися російською мовою до громадян РФ, які підтримують терор Путіна проти мирних українців.

Ваш лидер хочет показать, что у него за спиной военные, что он – впереди. Но он-то как раз прячется. Прячется за военными, за ракетами, за стенами своих резиденций и дворцов.
Он прячется за вами, и сам сжигает вашу страну и ваше будущее. Террор вам никто не простит. Никто в мире вам этого не простит. Украина не простит, – наголосив український лідер.

Також Володимир Зеленський вкотре подякував усім,хто невтомно та щоденно захищає нашу батьківщину від ворога.

Дякую всім, хто захищає Україну! Дякую всім, хто зараз на фронті! Дякую кожному і кожній, хто воює за нашу державу! Дякую ППО! І, будь ласка, не ігноруйте сирени. Дякую нашим енергетикам – усім, хто знешкоджує наслідки терористичних атак. Буде і зараз Новий рік. Будемо на зв'язку! Слава Україні! - підсумував глава держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?