Україна подає заявку на проведення Чемпіонату світу 2030 з футболу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна подає заявку на проведення Чемпіонату світу 2030 з футболу

Україна подає заявку на проведення Чемпіонату світу 2030 з футболу
Джерело:  online.ua

Португалія та Іспанія запросили Україну та спільно подають заявку на проведення Чемпіонату світу 2030 року з футболу.

Джерело:  пресреліз  Української федерації футболу

Україна хоче провести Чемпіонат світу 2030 з футболу

Федерація футболу Португалії та Королівська федерація футболу Іспанії залучили Україну до заявки на проведення Чемпіонату світу-2030. Обидві асоціації повідомили про своє прагнення УЄФА, який одразу висловив свою повну підтримку.Приклад завзятості та стійкості українського народу надихає, тому ініціатива спрямована на здійснення внеску у відновлення країни у період відбудови завдяки силі футболу, - йдеться в пресрелізі.

Окрім того, наголошується, що кандидатури Португалії, Іспанії та України будуть відповідати всім критеріям та дедлайнам подачі заявки до ФІФА.

Ми віримо, що футбольна сім’я всього світу підхопить та підтримає дану ініціативу. Ласкаво просимо, Україно, до заявки на Чемпіонат світу-2030! - наголошується в заяві.

Також вказано, що у штаб-квартирі УЄФА представники України, Португалії та Іспанії 5 жовтня провели спільний брифінг.

За словами представників Української федерації футболу, умови участі нашої країни у заявці будуть обговорені та визначені згодом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?