Збірна України розгромила збірну Вірменії у футбольному матчі Ліги націй
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України розгромила збірну Вірменії у футбольному матчі Ліги націй

Збірна України розгромила збірну Вірменії у футбольному матчі Ліги націй
Джерело:  online.ua

24 вересня збірна України з футболу розгромила Вірменію в матчі п'ятого туру Ліги Націй УЄФА. Матч закінчився з рахунком 5:0 на користь України.

Джерело: Суспільне

Результат матчу Україна-Вірменія

Поєдинок відбувся у вірменській столиці Єревані. Це був передостанній тур цьогорічного розіграшу Ліги націй.

Перший тайм закінчився рахунком 1:0. Рахунок у матчі відкрив Олександр Тимчик. На 21-ій хвилині він завершив простріл з лівого флангу штрафного від Зубкова.

У другому таймі на 57-й хвилині тандем Тимчика із Зубковим подвоїв перевагу гостей. Тепер вже захисник, пройшовши правим флангом, прострілював до штрафного, а вінгер одним дотиком спрямовував м'яч у ворота.

Потім дублем відзначився Артем Довбик, який вийшов на заміну.

Останній гол на 84-й хвилині забив Данило Ігнатенко. Це був перший гол для нього у збірній України.

Нагадаємо, що команда Олександра Петракова розпочала тиждень з розгромної поразки від Шотландії (0:3). Та через неї втратила лідерство у групі "B1" напередодні двох заключних матчів поточного розіграшу турніру - проти Вірменії та номінально домашньої зустрічі з шотландцями в Польщі.

Тепер українці вийшли на перше місце у групі B1.

Увечері 24 вересня свій матч зіграє збірна Шотландії проти збірної Ірландії. Якщо переможуть шотландці, то вони обійдуть збірну України та будуть першими у групі.

Тож, матч між Україною та Шотландією 27 вересня визначить, хто саме посяде перше місце.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?