Україна програє. Трамп зганьбився новою проросійською заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Україна програє. Трамп зганьбився новою проросійською заявою

Україна програє. Трамп зганьбився новою проросійською заявою
Джерело:  online.ua

Колишній президент Сполучених Штатів Дональд Трамп знову виступив з цинічною заявою щодо України, так він сказав, що ЗСУ програє у війні, а раніше можна було домовитись та “без бою” віддати частину України.

Джерело: NBC

Трамп зганьбився новою проросійською заявою

Були певні частини, Крим та інші частини країни, які багато людей очікували, що це може статися. Можна було б домовитися. Тож вони могли б укласти угоду, за якою зараз буде менше території, ніж Росія вже захопила, якщо чесно. І можна було б укласти угоду, за якою ніхто б не загинув. У них була угода. У них була б країна Україна, – заявив він.

Колишній президент США додав, що те, що відбувається зараз “не добре для України”.

Зараз ніхто навіть не знає, чи буде Україна повністю захоплена. Я скажу так: щось відбувається, і це не добре для України. Тому що новини більше не повідомляють про війну. Фейкові новини. Вони більше не повідомляють про війну. Ви не знайдете багато репортажів. Це означає, що Україна програє, – зазначив він.

Трамп заявив, що весняного наступу ЗСУ так і не відбулося, тому що їх зустріла “стіна озброєння і бомб”.

Чому Трамп виступає проти військової допомоги Україні 

Трамп заявив, що підтримка повинна бути припинена до тих пір, поки адміністрація Джо Байдена не буде співпрацювати в розслідуванні ділових відносин його сім’ї.

Конгрес повинен відмовити в санкціонуванні одноразової додаткової виплати наших виснажених запасів... запасів зброї Україні до тих пір, поки ФБР, Міністерство юстиції і Служба внутрішніх доходів передадуть всі наявні у них докази корумпованих ділових операцій злочинного клану Байдена, — заявив експрезидент.

Він також звинуватив чинного президента США в тому, що він "втягує США в глобальний конфлікт від імені тієї самої країни, України, яка, мабуть, заплатила його родині всі ці мільйони доларів".

Як нагадує Sky news, республіканці в Палаті представників розслідують фінанси сім’ї Байденів, зокрема платежі, які Хантер, син президента, отримав від української енергетичної компанії Burisma.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?