Україна провела з Росією новий обмін полоненими
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна провела з Росією новий обмін полоненими

Україна провела з Росією новий обмін полоненими
Джерело:  online.ua

Очільник Офісу президента Андрій Єрмак офіційно підтвердив, що 29 жовтня Україна провела новий обмін полоненими з Російською Федерацією — цього разу вдалося звільнити 52 людини.

Джерело: Телеграм-канал  Андрія Єрмака

З російського полону звільнили ще 52 українця

Вдалося звільнити 52-х наших людей - офіцерів, медиків, сержантів та солдат. Серед них - 12 бійців НГУ, включно з двома "Азовцями", 18 з ВМС, 8 з ДПСУ, 9 із ТРо, 3 воїнів ЗСУ та 2 цивільних. Додому повертаються захисники "Азовсталі", оборонці Маріуполя та люди, які рятували життя. Нам вдалося обміняти начальника хірургічного відділення військового шпиталю Маріуполя, який був на "Азовсталі" і молодого військового хірурга 65-го військового мобільного шпиталю, - розповів глава ОПУ.

За словами Андрія Єрмака, також вдалося повернути морпіха, дружина якого нещодавно вийшла з полону та добровольця з Маріуполя із символічним прізвищем "Москва", а ще моряка з острова Зміїний".

Окрім того, наголошується, що повертаються додому деякі наші воїни, яких взяли у полон у Чорнобильській зоні.

Ми не зупиняємося і продовжуємо виконувати завдання Президента «повернути додому всіх українців». Дякую Координаційному штабу з питань поводження із військовополоненими. В нас ще багато роботи, але маємо важливий результат - наші вдома. Повернемо всіх, - пообіцяв Андрій Єрмак.

Варто також додадти, що бойовики та російське Міноборони стверджують, що обмін відбувся за схемою "50 на 50".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?