Україна розробила план швидкого відновлення за 17,4 млрд доларів
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна розробила план швидкого відновлення за 17,4 млрд доларів

Україна розробила план швидкого відновлення за 17,4 млрд доларів
Джерело:  online.ua

Команда українського лідера Володимира Зеленського розробила план швидкого відновлення соціальної інфраструктури України під назвою Fast Recovery – на його втілення знадобиться 17,5 млрд доларів. З такою заявою виступив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

Джерело: Фейсбук-сторінка Кирила Тимошенка

Київ створив план швидкого відновлення за 17,4 млрд доларів

Кабінет міністрів представив розроблений план під час конференції в Лугано 4 липня. Насамперед мовиться про відновлення критично важливої пошкодженої інфраструктури – "те, що потрібно робити негайно – прямо зараз".

Варто звернути увагу на те, що загальний бюджет становить майже 17,4 млрд доларів.

За словами Кирила Тимошенка, він включає в себе потребу відновлення майже 40 тисяч об’єктів на деокупованих територіях, серед яких – майже 400 шкіл, близько 300 садочків, 300 лікарень, а також об’єкти житлово-комунального господарства (водопостачання, газопостачання, теплопостачання та електропостачання).

Фото — president.gov.ua

Усі інші об’єкти - це житлова інфраструктура. Переважно це багатоповерхівки та приватні будинки, щоб люди могли повернути своє житло, – наголосив заступник глави ОПУ.

Кирил Тимошенко звертає увагу на те, що план відновлення України передбачає створення нових робочих місць, виробництв та локалізації бізнес-проєктів партнерів в нашій країні.

Варто звернути увагу на те, що наразі поверхова оцінка збитків нашої країни від російських ударів вже перевищує $700 млрд. Очевидно, що цифра зросте – оскільки війна продовжується.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?