Польський політолог Марек закликав Україну готуватися до нападу Білорусі
Категорія
Світ
Дата публікації

Польський політолог Марек закликав Україну готуватися до нападу Білорусі

Польський політолог Марек закликав Україну готуватися до нападу Білорусі
Джерело:  online.ua

Польський політолог та засновник Центру досліджень сучасного середовища безпеки Міхал Марек звертає увагу на те, що Білорусь відкрито погрожує Україні. Так, білоруський диктатор Олександр Лукашенко навіть не приховує, що повністю підтримує дії країни-агресорки РФ. Марек закликає команду українського лідера Володимира Зеленського все-таки готуватися до нападу білоруської армії.

Джерело: "24 Канал"

Польський політолог прогнозує напад Білорусі на Україну

Як уже згадувалося раніше, останнім часом дедалі частіше ширяться чутки про те, що офіційний Мінськ ухвалив рішення про наступ на територію України. Проте до активних дій армія Білорусі досі не вдавалася.

Треба до цього готуватися. Але навіть самі слова Лукашенка – це дуже небезпечний момент. Однак чи він сам розуміє, в якому стані його армія? Чи буде таке саме, як з Путіним? – поцікавився польський політолог.

На переконання Марека, Олександр Лукашенко повинен й сам усвідомлювати, що це буде кінець для його країни і його самого. Якщо білоруський диктатор розуміє стан речей, то буде намагатися уникнути найгіршого для себе сценарію. У іншому випадку – вторгнення все-таки не уникнути.

Олександр Лукашенко (фото — kremlin.ru)

Однак Лукашенко є маріонеткою Путіна і контролює не всі процеси у державі. Й зрештою, де факто, Білорусь є у стані війни, питання в тому, чи війська армії підуть в наступ. Я думаю, що українські військові готові до цього. Це буде кінець білоруській армії. Утім ситуація буде складнішою, – озвучив свій прогноз Міхал Марек.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?