ЗСУ утримують невелику частину Луганської області
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ утримують невелику частину Луганської області

ЗСУ утримують невелику частину Луганської області
Джерело:  online.ua

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай спростував заяви Кремля щодо повного захоплення Луганської області, адже ЗСУ досі контролюють невелику частину регіону.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

ЗСУ ще контролюють невелику частину Луганської області 

Бої тривають в районі Білогорівки, Новоконстянтинівки. Наразі у них нічого не виходить, але вже відзвітували, що всю Луганську область вони захопили. Так, невеличка частина залишається під нашим контролем, але кожна година і день ідуть в плюс нашим військам, які укріпили лінію оборони у Донецькій області, -зазначає Гайдай.

Згідно із актуальною картою бойових дій на фронті від сервісу Deepstatemap, наразі кремлівська окупаційна армія захопила всі великі міста на Луганщині.

Фото - deepstatemap.live

Найближчою їхньою метою є взяття під контроль Слов'янська та Краматорська.

Також, за даними мапи, росіянам вдалося окупувати село Клинове у Бахмутському районі Донецької області.

Між тим, за інформацією голови ГУР Кирила Буданова, Кремль проробляє кілька сценаріїв щодо окупованих території України, які, зокрема, включають як створення псевдо-республік, так і приєднання до складу РФ.

За словами Буданова, окупанти готують на 11 вересня псевдореферендуми на новоокупованих територіях в Херсонській і Запорізькій областях. Однак єдиний сценарій розвитку подій, за даними ГУР, ще не визначений.

Вони готуються. Ви маєте розуміти, що між підготуванням і фактом це, як то кажуть, довгий шлях, і чи приведе він саме до тієї мети, до якої вони готуються, покаже тільки час і наша вся робота…Вони готуються до приєднання, але паралельно з цим є інші варіанти. Створення нових "народних республік", створення однієї великої "народної республіки", приєднання великої території до Росії, приєднання окремої території до Росії – це все буде вирішуватися, як і завжди в Росії, в останній день, - пояснює керівник ГУР.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?