В ОП пояснили відступ ЗСУ з Сєвєродонецька та Лисичанська
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП пояснили відступ ЗСУ з Сєвєродонецька та Лисичанська

В ОП пояснили відступ ЗСУ з Сєвєродонецька та Лисичанська
Джерело:  online.ua

За словами керівника Офісу президента України Олексія Арестовича, кремлівська окупаційна армія понесла такі страшні втрати в результаті штурму Сєвєродонецька та Лисичанська, що це повністю невілювало будь-які військові досягнення.

Джерело: Telegram-канал Олексія Арестовича

ЗСУ успішно виконали завдання з оборони Сєвєродонецька та Лисичанська 

Її головними завданнями були: скувати основні сили противника, нанести їм втрати, виграти час для поставок західного озброєння і вдосконалення другої лінії оборони, створити умови для наших наступальних дій на інших ділянках фронту. Всі завдання операції - виконані: Хімарси тут, втрати у росіян жахливі, друга лінія оборони в готовності, ЗСУ веде контрнаступальні дії на трьох ділянках фронту: під Вугледаром, на запорізькому напрямку, на Херсонському, - пояснив Арестович.

За його словами, наразі кремлівські окупанти також ведуть наступ на трьох напрямках: Харків, Ізюм, Бахмут.

Місяць тому ми вели на одному-двох, а вони, на п'яти. Одне з головних досягнень цієї операції - це зламаний Червоноармійський стереотип "ні кроку назад", який вісім років за інерцією тиснув над нашою військовою думкою і коштував нам і Іловайська, і падіння ДАПу, 32-го блокпоста, -зазначає радник керівника ОП.

Фото - facebook.com/sergey.gaidai.loga

Арестович наголосив, що кремлівська окупаційна армія під час штурмів Лисичанська та Сєвєродонецька зазнала втрат, які повністю знецінили будь-які військові досягнення.

Взявши районний центр, втратили перспективу перемоги у війні. Лисичанськ ми повернемо, - запевнив представник ОП.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?