Україна — Шотландія: де дивитися поєдинок фінального туру Ліги націй УЄФА
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна — Шотландія: де дивитися поєдинок фінального туру Ліги націй УЄФА

Україна — Шотландія: де дивитися поєдинок фінального туру Ліги націй УЄФА
Джерело:  online.ua

27 вересня в Кракові на стадіоні «Краковія» збірна України зіграє в останньому турі групового раунду Ліги націй-2022/2023 з командою Шотландії . Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Джерело: сайт Української асоціації футболу

Де дивитися матч Україна - Шотландія

У прямому етері гру будуть показувати українські телеканали "1+1", "ICTV", "Суспільне" та "Інтер" в рамках інформаційного марафону "Єдині новини".

Варто нагадати, що вони транслюються в мережах кабельних операторів, на ОТТ-платформах і в мережі цифрового телебачення Т2.

Ба більше,повідомляється, матч Україна - Шотландія можна буде подивитися на Київстар ТБ, а також переглянути в записі на платформі.

Відеотрансляція матчу України та Шотландії також відбудеться на YouTube-каналі Української Асоціації футболу.

Гра стартує 21:45 за київським часом. Коментувати зустріч буде Андрій Столярчук, а суддею стане Анастасіос Сідіропулос.

Що важливо розуміти, у рейтингу ФІФА, який оприлюднили місяць тому, наш сьогоднішній суперник, команда Шотландії, посідає 45-е місце. Збірна України в цьому реєстрі розмістилася на 25-й позиції.

Чого очікувати у разі перемоги України над Шотландією

Лише перемога над Шотландією дозволить збірній України фінішувати на першому місці у квартеті. У разі успіху разом із трьома очками українська команда отримає:

— путівку до елітного дивізіону — Ліги А сезону-2024/2025;

— як переможець групи Ліги націй — додатковий шанс поборотися за перепустку на Євро-2024 в плей-офф, якщо не потрапить на чемпіонат через кваліфікацію;

— місце в другому кошику під час жеребкування відбору Євро-2024.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?