Україна — Швеція. Де і коли дивитися матч 1/8 фіналу Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна — Швеція. Де і коли дивитися матч 1/8 фіналу Євро-2020

Україна — Швеція. Де і коли дивитися матч 1/8 фіналу Євро-2020
Джерело:  online.ua

У вівторок, 29 червня, в шотландському Глазго 29 на стадіоні Хемпден Парк пройде матч 1/8 фіналу Євро-2020 між Україною та Швецією. Українці вперше вийшли в плей-офф чемпіонатів Європи з футболу.

Джерело: УАФ

Матч Україна-Швеція почнеться о 22:00 за київським часом. Дивитися гру онлайн можна буде на телеканалах "Футбол 1", "Футбол 2" і "Україна", а також в фан-зонах, організованих для уболівальників в багатьох містах країни.

Як відомо, команді Андрія Шевченка пощастило пробитися в плей-офф Євро-2020, незважаючи на поразку в матчі з Австрією з рахунком 0:1. Збірна України стала однією з чотирьох команд, що зайняли треті місця в групах.

Що відомо про матч Швеція - Україна в 1/8 фіналу Євро-2020

Це буде 5-й матч між Україною та Швецією в історії. У червні 2008 року українці виграли спаринг в Швеції з рахунком 1:0. У 2011 році команди грали двічі: спочатку була перемога України в серії пенальті (1: 1 в основний час) на турнірі на Кіпрі, потім в Харкові українці мінімально поступилися в товариському матчі з рахунком 0:1. Останній раз Швеція і Україна грали на Євро-2012. Тоді Україна перемогла з рахунком 2:1 в Києві.

Головним рефері матчу Україна - Швеція стане 45-річний італієць Даніеле Орсато, який регулярно обсуговує вирішальні матчі єврокубків. Йому допомагатимуть Алессандро Джіаллантіні і Фабіано Преті. Обов'язки резервного арбітра виконає Давиде Маса, а відповідальний за VAR - Массіміліано Ірраті.

Гравці національної збірної активно готуються до протистояння зі шведами, оскільки для багатьох гравців ця гра стане найважливішою в кар'єрі.

"Ми розуміємо, який матч нас чекає, шанс подарувала нам доля. Ми усвідомлюємо відповідальність і розуміємо, що повинні перемогти Швецію. Ми повинні показати, що гідні цього шансу. Тренерський штаб готує нас належним чином, ми повністю довіряємо йому. Думаю, все буде добре ", - прокоментував майбутню гру Андрій Пятов на пресконференції перед грою.

Україна - Швеція: прогноз на матч 1/8 фіналу Євро-2020

Британська контора William Hill більше вірить в перемогу Швеції. На перемогу скандинавів можна поставити з коефіцієнтом 2.40, тоді як перемога збірної України оцінюється в 3.30. Срeді рeзультатов на користь України найбільш ймовірною букмекери вважають її побeду з рахунокм 1:0 за 8.00.

Австрійська контора Bwin на перемогу Швеції приймає ставки з коефіцієнтом 2,35. Перемогу Україні та нічию там оцінюють в 3.30 і 3.10 відповідно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?