Україна стартувала з впевненої перемоги в Еліт-раунді Євро-2017
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна стартувала з впевненої перемоги в Еліт-раунді Євро-2017

Україна стартувала з впевненої перемоги в Еліт-раунді Євро-2017
Джерело:  online.ua

Юнацька збірна України серед футболістів до 19 років впевнено стартувала у відбірковому Еліт-раунді за вихід на Чемпіонат Європи-2017.
Як повідомляє ONLINE.UA, у першому турі наші футболісти обіграли команду Греції з рахунком 2:0.
Перший м'яч наші хлопці забили в компенсований до першого тайму час. Після розіграшу кутового Миколенко відправив м'яч у сітку греків.
Могли наші вийти вперед набагато раніше, але на 22-й хвилині Шапаренко не реалізував пенальті, пробивши у стійку.
На початку другого тайму Назарій Русин подвоїв перевагу "синьо-жовтих".
Через хвилину наша команда залишилася в меншості. Володимир Якимець отримав другу жовту картку.
Греки спробували реалізувати чисельну перевагу, створивши низку небезпечних моментів. Але голкіперу "Дніпра" Андрію Луніну вдалося зберегти ворота "на замку".
Читайте: У Росії придумали Україні футбольну помсту за Євробачення
У другому турі Україна зіграє з господарями міні-турніру, збірною Нідерландів. "Помаранчеві" у першому турі обіграли Фінляндію (1:0). Матч відбудеться у суботу, 25 березня.
У матчі з господарями і вирішиться володар путівки на Євро-2017, оскільки навряд чи греки з фінами складуть боротьбу Україні та Фінляндії.
Програти не можна ні в якому разі. А якщо буде нічия, то доля першого місця вирішиться у третьому турі, коли Україна зіграє з Фінляндією, а Нідерланди - з Грецією.
Якщо ж після третього туру в України і Нідерландів буде однакова кількість очок при ідентичній різниці м'ячів, то у фінальну стадію вийде команда, чиї футболісти отримали менше жовтих і червоних карток. У першому матчі "помаранчеві" обійшлися без карток, а у нас три жовтих і одна червона.
Дивіться: У чому збірна України перевершує Хорватію: опублікована інфографіка
Нагадаємо,  юнацька збірна України U-17 в першому турі Еліт-раунду здобула перемогу над Швецією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?