Україна витягнула з ватажків ДНР-ЛНР гучне зізнання
Категорія
Події
Дата публікації

Україна витягнула з ватажків ДНР-ЛНР гучне зізнання

Україна витягнула з ватажків ДНР-ЛНР гучне зізнання
Джерело:  news.liga.net

В угрупованнях ДНР і ЛНР визнали, що окуповані Луганськ і Донецьк є територією України.
Про це заявив радник голови Служби безпеки Юрій Тандит, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЛІГА.net.
Визнання зробили "омбудсмени" угруповань Дар'я Морозова і Ольга Кобцева в ході передачі 15-ти сепаратистів бойовикам в якості жесту доброї волі України.
"Вони під час переговорів, коли ми передавали 15 осіб, і Дарина Морозова, і Ольга Кобцева, визнали те, що і Донецьк і Луганськ - це частина України. Вони визнали це. У нас є запис, де вони про це говорять", - підкреслив Тандит і розповів, що, незважаючи на це, бойовики ЛНР затримали в Луганську пенсіонера за розміщення проукраїнської символіки.
Читайте також: Передача бойовикам ДНР-ЛНР 15 сепаратистів: з'явилися фото і подробиці
Раніше в ЗМІ повідомлялося, що у нього провели обшуки, після чого він зник. "На нього, швидше за все, донесли сусіди, тому що напис на паркані "Україна понад усе" не було видно з вулиці, - говорив місцевий житель після затримання чоловіка. - Що з ним - я не знаю, кажуть, що підозрюють, як зазвичай тут при таких розкладах буває, в шпигунстві, оскільки знайшли ще стрічки жовто-синього кольору".
"Я можу сказати, що, на жаль, останнім часом стали проходити затримання громадян України, які живуть в тимчасово окупованих територіях Луганській та Донецькій областях. Нас це насторожує і фактично показує, що в Донецьку і Луганську у людей, які приймають рішення, не залишається здорового глузду в головах, тому що беруть людей просто за те, що вони є патріотами України і люблять Україну. Ось це і є єдиний "злочин", який ці люди роблять", - прокоментував затримання пенсіонера бойовиками Тандит.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в розвідці розповіли, як бойовики ДНР і ЛНР уникають брати участь в бойових діях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?