Україна втратила контроль над переправою до Херсона
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна втратила контроль над переправою до Херсона

Україна втратила контроль над переправою до Херсона
Джерело:  online.ua

Ворожа російська армія взяла контроль над переправою до Херсона несучи значні втрати.

Джерело: Херсонська ОДА

Російські війська взяли під контроль переправу до Херсона

Керівник обласного оперативного штабу та голова обласної державної адміністрації Геннадій Лагута повідомив, що контроль на переправою до Херсона втрачено.

Вимушений повідомити про те, що після запеклих боїв на підступах до Херсона, не зважаючи на відчайдушні зусилля української армії, на жаль, втрачено контроль над переправою до Херсона.

Він зазначив, що ворог значними силами та з великими втратами подолав оборону міста та закликав зберігати спокій та не піддаватись паніці.

Керівництвом області докладається максимум зусиль для підтримання правопорядку та збереження людських життів, - додали в ОДА.

Ситуація залишається напруженою, однак в ОДА обіцяють зробити все можливе для її врегулювання.

Ведеться постійний моніторинг ситуації, вся важлива інформація буде оперативно доведена до населення офіційними джерелами масової інформації, - відмітили там.

Ситуація в Херсонській області

Наразі, ситуація в області залишається напруженою. Генічеськ залишається повністю під контролем ворога, активних бойових дій там не має.

Проходить переміщення великої кількості ворожої техніки через прилеглі до Генічеська території. В Скадовську ворожі війська відсутні, хоча на території району велика кількість техніки.

Чимало питань щодо ситуації на Антонівському мосту. Зі сторони Херсона там знаходяться українські захисники, зі сторони Олешок – ворожа техніка. Сам міст місцями пошкоджено.

Каховська ГЕС знаходиться під контролем ворога. На підступах до неї (с. Козацьке, с. Веселе) тривають тяжкі бої.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?