Україна втратила у 7,5 разів менше людей у боях за Бахмут, ніж РФ — Данілов
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна втратила у 7,5 разів менше людей у боях за Бахмут, ніж РФ — Данілов

Україна втратила у 7,5 разів менше людей у боях за Бахмут, ніж РФ — Данілов
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, що втрати РФ у Бахмуті склали майже 23 тис солдат, а втрати України є у 7,5 разів меншими.

Джерело: Corriere della Sera

Втрати України у боях за Бахмут

У Данілова запитали, чому Україна так відчайдушно захищала Бахмут

З 1 вересня, коли Москва почала використовувати засуджених як найманців у Бахмуті, загинуло 22 816 осіб. Наші втрати були в 7,5 разів менші. Ми не маємо права здавати свої міста. Без опору вони б перемогли, - сказав Данілов.

Коли почнеться контрнаступ ЗСУ

Також у нього запитали, чому не починається очікуваний контрнаступ.

Сьогодні вранці ми провели 83-е засідання Ради оборони з початку вторгнення. Ті, хто поза цією групою, не можуть встановлювати дати, висувати гіпотези, робити оголошення. Ми спокійно обираємо, що робити. Ми готові, так, але ми будемо діяти в найкращий час.

Він зазначив, що метою є звільнення окупованих територій і повернення до кордонів 1991 року. Тактика час від часу коригується.

З 24 лютого 2022 року до сьогодні все змінилося. Більшість світу зрозуміла, що Росія не має другої за величиною армії на планеті, навіть не є частиною громадянського суспільства та має президента, який наказує вбивати дітей. П'ятсот дітей. Ми переможемо і передамо його до трибуналу за воєнні злочини.

Також італійський журналіст запитав Данілова, чи "не розумніше вести переговори".

Хочеш, щоб ми здалися? Я знаю, що є італійські політики, які продовжують діалог із сьогоднішнім дияволом Путіним. Краще публічно скажіть, що ви це підтримуєте. В Італії ви також маєте дивну позицію Церкви. Яка Церква віддає перевагу вбивцям дітей? Якщо Церква вважає за потрібне прийняти умови сатани, то я розумію, але не вірю.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?