Україна вже розробляє евакуаційні маршрути для жителів Криму — Подоляк
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна вже розробляє евакуаційні маршрути для жителів Криму — Подоляк

Україна вже розробляє евакуаційні маршрути для жителів Криму — Подоляк
Джерело:  online.ua

Як стверджує радник очільника ОПУ Михайло Подоляк, команда Володимира Зеленського вже розробляє евакуаційні маршрути для жителів тимчасово окупованого Криму. Окрім того, він закликав людей триматися якнайдалі від військових об'єктів.

Джерело: Твіттер-сторінка Михайла Подоляка

В ОПУ створюють евакуаційні маршрути для жителів Криму

Михайло Подоляк звертає увагу на те, що для України життя людей – безумовний пріоритет.

За його словами, про безпеку жителів тимчасово окупованого Кримупід час активної деокупації подбають.

Ми вже розробляємо евакуаційні маршрути для жителів окупованого Криму, охочих покинути півострів на час активної деокупації. Поки ж просимо всіх триматися якомога далі від військових об'єктів і перевірити укриття,– зазначив представник ОПУ.

Фото - скриншот

Зеленський прокоментував потенційну деокупацію Криму

За словами українського лідера Володимира Зеленського, армія РФ повинна знати - її гнатимуть до кордону. Окупанти мають лише 2 варіанти: втекти або здатися у полон. Президент наголосив: герої ЗСУ не потребують жодних анонсів чи інформаційних хвиль у спину. Україна повертає своє. І повертатиме.

Як стверджує президент, йдеться про Харківщину, Луганщину, Донеччину, Запоріжжя, Херсонщину, Крим. А також – обов'язково – всю українську акваторію Чорного й Азовського морів – від Зміїного до Керченської протоки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?