В партії Шольца почали вимагати припинення військової допомоги Україні та переговорів з Кремлем
Категорія
Політика
Дата публікації

В партії Шольца почали вимагати припинення військової допомоги Україні та переговорів з Кремлем

В партії Шольца почали вимагати припинення військової допомоги Україні та переговорів з Кремлем
Джерело:  online.ua

Частина представників з лівого крила правлячої Соціал-демократичної партії Німеччини, яку очолює канцлер Олаф Шольц, почали вимагати припинення надання військової допомоги Україні та проведення переговорів із представниками Кремля.

Джерело:  Spiegel

В партії Шольца почали вимагати переговорів із Кремлем і припинення військової підтримки України

Зазначається, що з такими зухвалими і відверто зрадницькими вимогами виступили кілька членів Бундестагу, Європейського парламенту і федеральних земель, а також колишній прем’єр землі Бремен Карстен Зілінг та мер Дортмунда Томас Вестфаль.

Продовження війни лише призведе до більшої кількості жертв і руйнувань. Нам якнайшвидше потрібне припинення вогню як точка відліку для комплексних мирних переговорів, - зазначається у спільній заяві німецьких політиків з правлячої партії.

Соціал-демократи визнають, що покращення відносин із Росією можливе тільки після відходу від влади Володимира Путіна, "але до того часу потрібно знайти modus vivendi з російським урядом, який визнає реальність, яка може не подобатися, що виключає подальшої ескалації війни.

Підписанти листа закликають ЄС і держави-члени посилити дипломатичні зусилля з деякими країнами, "щоб схилити їх до посередницької ролі між воюючими сторонами". Серед таких країн згадується, зокрема, Китай.

Ліві також виступають проти постачання Україні важкої зброї й вказують на небезпеку ядерної війни.

З кожною поставкою зброї важливо ретельно зважувати, де лежить "червона лінія", яка може бути сприйнята як вступ у війну і викликати відповідну реакцію, - зазначають представники правлячоъ партії Німеччини.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?