Україна залишилась без медалей за результатами першого дня Олімпіади у Пекіні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна залишилась без медалей за результатами першого дня Олімпіади у Пекіні

Україна залишилась без медалей за результатами першого дня Олімпіади у Пекіні
Джерело:  online.ua

У перший день змагань в рамках зимової Олімпіади у Пекіні сбірній України не вдалось відзначитись медальними здобутками.

Джерело: Twitter-сторінка Олімпійських ігор в Пекіні

Як пройшов перший день змагань на Олімпіаді в Пекіні

Першу золоту медаль на цих зимових олімпійських іграх отримала норвежка Тереза Йохауг, яка посіла перше місце у змішаній лижній гонці переслідування. Друге місце дісталось росіянці Наталії Непряєві, а третьою фінішувала австрійка Тереза Штадлобер.

Серед ковзарів золото здобула спортсменка з Нідерландів Ірен Схаутен, яка з кращим результатом фінішувала на дистанції 3 км та встановила новий олімпійський рекорд.

Друге місце дісталось італійці Франчесці Лолобріджіді, а замкнула трійку фіналістів канадійка Ізабель Вайдеман.

За результатами змішаної естафети у біатлоні перше місце майже буквально на фініші виборола Норвегія, завдяки Йоханнесу Бьо, який випередив біатлоністів з Франції та РФ. Україна посіла лише 13 місце.

У лижному фристайлі серед чоловіків кращим опинився швед Уолтер Уолберг, друге місце посів канадський спортсмен Мікаель Кінгсбері, а третім став японець Ікума Хорісіма.

При цьому у змішаній естафеті з шорт-треку перше місце дісталось китайському спорстмену, який вже на фініші на 16 сотих секунди випередив спортсмена з Канади та представника збірної Угорщини.

В стрибках із трампліну кращою опинилась спортсменка зі Словенії Урша Богатай, яка набрала 239 балів, друге місце дісталось німкені Катарині Альтхаус, а третє - її співвітчизниці Богатай Нікі Кріжнар.

Також сьогодні, у неділю, 6 лютого, відбулись змагання у чоловічому 15 км+15 км, золотим призером став росіянин Олександр Большунов, друге місце також дісталось російському спортсмену Денису Спіцову, а третім опинився фін Ійво Нісканен.

Участь у цих змаганнях приймали два українські спортсмени Олексій Красовський та Руслан Перехода, які поступились суперникам на цілий круг та вимушені були достроково завершити змагання.

Фото - olympics.com

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?