Україна зробила жест доброї волі для бойовиків на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Україна зробила жест доброї волі для бойовиків на Донбасі

Україна зробила жест доброї волі для бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

У бойовиків так званих ДНР і ЛНР заявили про те, що Україна передала представникам псевдореспублік на окупованому Донбасі 15 звільнених з полону осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистські сайти.
Відзначається, що процедура передачі представникам ДНР і ЛНР полонених завершився 29 грудня в районі контрольно-пропускного пункту «Майорськ» на північній околиці окупованої Горлівки Донецької області.
Читайте також: Звільнення "полонянок для Савченко": у журналіста розгорілася суперечка з сестрою нардепа
П'ятнадцять осіб були передані українською стороною «омбудсмену ДНР» Дарині Морозовій і керівнику «робочої групи ЛНР з обміну військовополонених» Ользі Кобцевій.
Підкреслюється, що в числі звільнених - вісім чоловіків і сім жінок, сепаратистські видання також стверджують, що серед колишніх полонених є важкохворі.
Читайте також: У бойовиків ДНР вразили цифрою полонених для обміну
Як повідомляв ONLINE.UA 15 грудня представник Києва в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Ірина Геращенко заявила про намір української сторони як жест доброї волі звільнити 15 полонених.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?