Ярослав Амосов став першим в історії України чемпіоном MMA
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ярослав Амосов став першим в історії України чемпіоном MMA

Ярослав Амосов став першим в історії України чемпіоном MMA
Джерело:  online.ua

Український боєць Ярослав Амосов став чемпіоном світу Bellator у напівсередній вазі. У ніч на 12 червня українцю все-таки вдалося відібрати титул чемпіона у бразильця Дугласа Ліми. Варто звернути увагу на те, що 27-річний Амосов став першим в історії України володарем світового поясу.

Джерело: Твіттер BellatorMMA

Що відомо про бій Амосов-Ліма

Що важливо розуміти, бій українця Ярослава Амосова та триразового чемпіона світу Дугласа Ліми була головною подією Bellator 260, оскільки вони боролися за титул чемпіона світу.

За словами експертів, поєдинок минув під тотальним контролем українського борця. Ярослав робив все можливе, щоб перевести бій у партер та боровся з суперником. Окрім того, українець уникав розмінів з Лімою.

Протягом п'яти раундів Амосов зробив 5 вдалих спроб перевести поєдинок у партер. З найбільшими неприємностями українець зіткнувся у 5 раунді. Саме тоді Дуглас Ліма спробував зробити больовий прийом, але не зміг зафіксувати його.

Варто звернути увагу на те, що бій пройшов повну дистанцію. Суддівські записки бою зафіксували перемогу Амосова – 50:45, 49:46, 49:46.

Фото - twitter.com/ScottCoker

Пояс Bellator вперше приїде в Україну

Ярослав Амосов, якому вдалося виграти усі 26 поєдинків, після своєї остаточної тріумфальної перемоги заявив, що везе пояс чемпіона світу в України. Окрім того, боєць подякував усім, хто в нього вірив та підтримував.

"Як я і обіцяв, пояс їде в Україну. Мені дуже приємно, що вас так багато, тих хто вірив у мене і підтримував. У моїй підготовці брало участь багато людей, я вдячний кожному. Спасибі моїй команді за виконану роботу", – написав Амосов.

За словами бійця, велика праця та віра в себе завжди допоможе здійснити мрії.

"Завжди мрійте, завжди вірте в себе і знайте, велика праця завжди винагороджується", – наголосив чемпіон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?