Українець зупинив окупантський рагулізм росіян на Шрі-Ланці — фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Українець зупинив окупантський рагулізм росіян на Шрі-Ланці — фото

Українець зупинив окупантський рагулізм росіян на Шрі-Ланці — фото
Джерело:  online.ua

Нещодавно в мережі розгорівся гучний скандал після того, як стало відомо, що на острові Шрі-Ланка російський вуличний художник та засновник стріт-арт-об'єднання Zukclub Сергій Овсейкін розмістив білборд з надписом "Добро пожаловать в Краснодарский край!". 

Джерело: Інстаграм-сторінка Zukclub, Фейсбук-сторінка Євгена Зінгермана

Що відомо про скандал навколо білборду на Шрі-Ланці

Білборд з написом "Добро пожаловать в Краснодарский край!" розмістили між Міріссою та Велігамою, що на Шрі-Ланці. Автор роботи - вуличний художник Сергій Овсейкін, творець стріт-арт-об'єднання Zukclub.

За словами самого "митця", декілька днів тому він вирішив влаштувати конкурс та запропонував своїм підписникам обрати, яка фраза прикрасить білборд. Варіант-переможець, за словами Овсейкіна, набрав "абсолютну більшість голосів", а його автор, як стверджує художник, отримає нагороду - 100 рублів.

Хочеться зазначити, що такого плану стріт-арт акції із залученням інтерне- аудиторії раніше не проводилися. Також важливим є те, що інтерактив та гумор у нинішніх реаліях абсолютно необхідний!, - прокоментував свою "роботу" російський вуличний художник.

Українець кинув виклик окупантському рагулізму росіян на Шрі-Ланці 

Одним з першим на скандал з російським білбордом відреагував українець Євген Зінгерман. Він не просто розкритикував цю витівку, а й вдався до рішучих дій. За його словами, він просто "відкрив ланкійський фронт боротьби із окупантським рагулізмом".

Кілька днів тому на південному узбережжі з‘явився білборд «Добро пожаловать в Красноярский край» і оця фігня на першому фото. Більшість росіян раділи, а їх новини навіть зробили про це сюжет на ТБ. Тисяча рупій на фарбу та пензлик, година часу і результат на другому фото. Шрі-ланка вільна та дивовижна, щоб там хто не казав. Поки писав, кілька росіян зупинялись, думали, що я і є автор білборду та напису, розповідали, як це класно. А як на мене на цих двох фото і є різниця між ними та нами, - зауважив Євген та поділився красномовними світлинами.

Фото - facebook.com/zingerua

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?