Україні необхідні ракети більшої дальності для ударів по військовим складах РФ — Скібіцький
Категорія
Україна
Дата публікації

Україні необхідні ракети більшої дальності для ударів по військовим складах РФ — Скібіцький

Україні необхідні ракети більшої дальності для ударів по військовим складах РФ — Скібіцький
Джерело:  online.ua

Зараз Україні важче бити по російським складах боєприпасів і логістичних центрах, тому Україні необхідні ракети більшої дальності.

Джерело: Вадим Скібіцький в інтерв’ю  CNN

Для контрнаступу Україні необхідна далекобійна артилерія

Скібіцький розповів, що російські війська почали перекидати військові вантажі по всій території РФ, зокрема через Кримський півострів у південні області.

Тому необхідно завдавати ударів по об’єктах не тільки в окупованому Росією Криму, а й у Російській Федерації, - сказав він.

Наразі російські військові склади розташовані за 80-120 км від лінії фронту, і щоб завдавати по них ударів, Україні потрібна артилерія більшої дальності.

Окрім цього, така артилерія необхідна для початку контрнаступу до того, як РФ перекине підкріплення.

Щоб підготувати контрнаступ або наступальну операцію, необхідно знищити безліч об’єктів не тільки на лінії фронту, а й глибоко в тилу, за 100-150 км, - пояснив Скібіцький.

Також для створення сильних ударних угруповань Україна потребує танків, БМП та важкого озброєння.

Україна готується до російського наступу навесні

Російська Федерація продовжуватиме наступальні дії, тому що вона не досягла своєї основної мети — повної окупації Донецької та Луганської областей, і саме на цих територіях, як ми передбачаємо, буде зосереджено основний наступ Російської Федерації, — сказав Скібіцький.

Також представник ГУР розповів, що РФ перегруповує свої сили.

Ми бачимо, що війська, які проходили навчання в Білорусі, вже тут, у Луганську. Так вони готувалися, створювали резерви, і в цих резервах є підрозділи ВДВ, - сказав він.

Скібіцький зазначив, що покладання всієї відповідальності на Герасимова, мабуть, останній шанс Путіна виправити ситуацію і хоча б частково досягти цілей, поставлених на початку вторгнення.

Зараз всі ресурси, всі збройні сили, вся система матеріально-технічного забезпечення, вся система виробництва озброєння, постачання та обслуговування, доступна для військ, знаходяться в його руках, - сказав він.

Проте це не останні зміни в керівництві російської армії, за оцінкою ГУР.

За нашою оцінкою, це не остаточна зміна. [Путін] дійсно має проблеми з командуванням, як на вищому рівні, генерали, так і на нижньому рівні командира взводу чи роти, - сказав Скібіцький.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?