Українка Надія Кіченок вийшла у парний фінал тенісного турніру в Осаці
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українка Надія Кіченок вийшла у парний фінал тенісного турніру в Осаці

Українка Надія Кіченок вийшла у парний фінал тенісного турніру в Осаці
Джерело:  online.ua

Українка Надія Кіченок пробилася у фінал парного розряду турніру WTA 250 у японській Осаці. Українці у парі з німкенею Фрідзам вистачило двох сетів для перемоги над суперницями з Мексики та Греції

Джерело: Жіноча тенісна асоціація

Кіченок та Фрідзам вийшли до фіналу парного турніру в Осаці

У парі з німкенею Анною-Лєною Фрідзам українка переграла у двох сетах мексикано-грецький дует Фернанда Контрерас Гомес / Деспіна Папаміхаїл. Матч тривав рівно 100 хвилин.

Під час першого сета Надія та Анна-Лєна поступалися 1:4, але змогли зрівняти рахунок і навіть вийти вперед. Долю партії вирішив тай-брейк, на якому українська спортсменка та її партнерка двічі відіграли сет-пойнт – 8:6.

У другому сеті суперниці до певного часу йшли очко-в очко. Вирішальним став восьмий гейм, коли Кіченок і Фрідзам взяли гору на чужій подачі. У підсумку 5:2, та українсько-німецький тандем у фіналі.

За перемогу на турнірі Кіченок та Фрідзам змагатимуться з переможницями протистояння Анна Калінська / Юлія Путінцева (-/Казахстан) – Ері Ходзумі / Макото Ніномія (Японія).

До слова, українська тенісистка раніше зіграла 17 фіналів у парному розряді на рівні WTA, з яких тріумфувала у восьми. Половина перемог була здобута в парі з сестрою-близнючкою Людмилою.

Світоліна вийшла в третій раунд US Open-2023

Українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла росіянку Анастасію Павлюченкову в 1/32 фіналу турніру Великого шолому US Open з рахунком 5:7, 6:4.

Українка у першому сеті поступилася суперниці у напруженій боротьбі, проте перехопила ініціативу наприкінці другого сету, що дозволило їй як перемогти у ньому, так і захопити ініціативу на початку третього.

Українка з двома брейками вийшла вперед 4:0. Проте росіянка спробувала перехопити ініціативу, взяла поспіль три сети й зробила рахунок 4:3.

Еліна спочатку взяла свою подачу, 5:3, а потім віддала гейм на подачі суперниці 5:4. Та все ж на своїй подачі з декількома кейсами зуміла поставити крапку у вирішальному третьому сеті 6:4. Примітно, що росіянка відіграла два матч-боли, проте українка зуміла дотиснути суперницю.

Читайте також:

  • Всеукраїнські змагання з триатлону SUBARU TRIATMAN SERIES та Чемпіонат України з паратриатлону пройшли на Київщині

  • Ольга Харлан виставила персональну ляльку Барбі на аукціон для допомоги ЗСУ — фото

  • Українська збірна з фехтування на чолі з Харлан зайняла четверте місце на Чемпіонаті світу

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?