Всеукраїнські змагання з триатлону SUBARU TRIATMAN SERIES та Чемпіонат України з паратриатлону пройшли на Київщині
Категорія
Спорт
Дата публікації

Всеукраїнські змагання з триатлону SUBARU TRIATMAN SERIES та Чемпіонат України з паратриатлону пройшли на Київщині

Всеукраїнські змагання з триатлону SUBARU TRIATMAN SERIES та Чемпіонат України з паратриатлону пройшли на Київщині
Джерело:  online.ua

20 серпня 2023 року у селі Підгірці Обухівського району Київської області пройшли Всеукраїнські змагання з триатлону, які входять до національної серії мультиспортивних перегонів SUBARU TRIATMAN SERIES. У рамках змагань також відбувся Чемпіонат України з паратриатлону.

Джерело:  online.ua

Чим цьогоріч вражали Всеукраїнські змагання з триатлону

Надзвичайна серпнева спека, дивовижна підтримка місцевих, неймовірні емоції від змагань — саме так запам’ятався учасникам найбільш очікуваний старт сезону.
Цьогорічні змагання зібрали майже 400 спортсменів з усієї України, а також іноземних громадян з США, Польщі та Чехії. Для військовослужбовців та УБД участь була безплатною.

Ми пишаємось, що бійці ЗСУ беруть участь в наших змаганнях. Це лише маленька частина того, що ми маємо для них зробити, — вважають організатори.

Фото — facebook.com/triatman.club

Учасникам вдалося подолати такі дистанції:
● Олімпійська: плавання — 1500 м, велоетап — 40 км, біг — 10 км;
● Для любителів командних перегонів — RELAY (естафетна команда 2 або 3 учасники);
● Спринтерська: плавання — 750 м, велоетап — 20 км, біг — 5 км;
● Плавання AQUAMAN: 1500 м або 4500 м;
● Фанові дитячі змагання TRIATMAN KIDS — батьки стають вболівальниками, а діти відчувають себе справжніми спортсменами, отримують медалі та подарунки.
З результатами можна ознайомитись тут.
Важливою складовою змагань стало забезпечення максимальної безпеки учасників під час велоетапу. Адже для проведення змагань було перекрито частину Дніпровського шосе, де проходили велоперегони.
Старт з плавання виглядав дуже яскраво — кілька сотень спортсменів були в однакових шапочках бренду «Zoggs».

Фото — facebook.com/triatman.club

Cюрпризом для спортсменів стала шалена підтримка господарів садових товариств, територією яких проходив біговий етап. На фініші всі учасники згадували саме цю підтримку, яка їх неймовірно вразила.

… місцеві люди — це любов! Чоловік поливав всіх кухлем льодяною водою з криниці… Бабуся поливала всіх зі шланга… Місцеві виходили на подвірʼя, щоб підбадьорювати учасників оплесками. Це приклад того, як це має бути у цивілізованому суспільстві, — поділився один з учасників перегонів.

Фото — facebook.com/triatman.club

Своєю чергою, голова Козинської селищної ради Сергій Гартік, при підготовці до змагань, дав розпорядження перевірити маршрут бігового етапу і відремонтувати деякі ділянки задля комфорту учасників.

На урочистій частині нагородження переможців із промовами виступили начальник Управління молоді та спорту Київської ОВА Сергій Тимофєєв, голова адміністрації Обухівського району Микола Кравчук, голова Ради Обухівського району Антон Карманов та заступник генерального директора “Соджітз Авто Україна” Дмитро Бабич.

Фото — facebook.com/triatman.club

Представники місцевої влади в Обухівському районі зауважили, що розвиток спорту в районі є одним з важливих напрямів діяльності. Ба більше, голова Ради Обухівського району Антон Карманов взяв участь у змаганнях на Олімпійській дистанції.

Сергій Тимофєєв подякував учасникам та організаторам за те, що розвивають спорт в такі важкі часи, та ЗСУ — за змогу це робити.

А Дмитро Бабич наголосив, що SUBARU і надалі буде підтримувати аматорський спорт в Україні. Адже зараз, як ніколи, спортивний спосіб життя є вкрай важливим для підтримки морального духу населення.

Представники організаторів: віцепрезидентка федерації триатлону України Юлія Ястребова, президент клубу TRIATMAN Андрій Ястребов, керівниця проєкту SUBARU TRIATMAN SERIES Анна Піліпенко подякували всім за участь та допомогу в організації змагань.

Фото — facebook.com/triatman.club

Змагання пройшли за підтримки та сприяння:
● Київської ОВА
● Управління молоді та спорту КОВА
● Федерації триатлону України
● Обухівської РДА Київської області
● Обухівської районної ради Київської області
● Козинської селищної ради Обухівського району Київської області
● Головне управління національної поліції в Київській області
● Патрульна поліція Київської області
● Головне управління ДСНС у Київській області
● ТОВ «Автомагістраль-Південь»
На фініші усіх чекала комфортна зона відпочинку від Creative States, освіжаючі напої від компанії «Оболонь», смаколики від брендів START та АХА.

Переможці отримали набори спортивного харчування від SIS, високоякісні вітаміни від компанії «Новеко Україна», спортивні шкарпетки EasyFit та запрошення від ресторану «Argentina Grill».

За правопорядок на локації відповідав надійний партнер серії — охоронна компанія «Шериф». Технічним партнером події виступив магазин «Велопланета».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?